NuPlus®
NuPlus® (növényi élelmiszer)

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elengedhetetlen része. A szervezetünkbe naponta bevitt élelmiszerek összetétele ugyanakkor gyakran nem megfelelő. A Sunrider legalapvetőbb növényi élelmiszere olyan összetevőkből készült, amelyek egy egészséges étrend alapjai lehetnek, és az esetleges tápanyaghiányokat is pótolják.

NuPlus® koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. Kiegyensúlyozott növényi formula, amely az egészség-fenntartás kínai hagyományain, a megfelelő tápanyagokon alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Regeneráció filozófiáját - a szervezet táplálását (jin) és tisztítását (jang) - profi táplálkozáskutatással integrálja.

A NuPlus® kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, bárki számára okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. A teljesen természetes, kiváló alkotóelemekből készült NuPlus® nem tartalmaz vegyi anyagokat, tartósítószereket, hozzáadott édesítőt vagy zsírt. Különösen jótékony hatással van megfáradt vagy lábadozó emberekre. A sportolók teljesítményük, állóképességük javulásáról, versenyek, edzések utáni gyorsabb regenerációjukról számolnak be, nekik érdemes verseny, edzés után 20 perccel fogyasztaniuk akár többet is. A testsúlyuk miatt aggódók szokásos étkezéseik előtt fél-egy órával fogyaszthatják.
 
Előnyös tulajdonságai:
 
  • Könnyen felhasználható összetett növényi szénhidrát tartalma miatt jó alapot biztosít a zsírbontáshoz – „a zsírok a cukrok tüzén égnek el” – sportolók, és fogyókúrázók sikeresen használják.
  • A NuPlus® szinte azonnal hasznosítható „sejttáplálék”, a sejtek, szövetek újraképződését (regenerációját) hatékonyan segíti, a sérült gyomor és bél nyálkahártya újraépülését támogató hatása különösen látványos lehet.
  • Könnyen használható, jó energiaforrás a sejtek számára! Enyhítheti a krónikus fáradékonyságot, a szöveti savasodást csökkenti, a káros szenvedélyekről való leszokást segíti, közrejátszhat a jobb érzelmi stabilitás elérésében, az izomépítéshez különösen jó alapanyagot biztosít.
  • Az ízesített változatok fagyasztva-szárított gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek eredeti enzimtartalma megtartott.
  • A benne lévő öt különböző színű bab a szervezet öt fő rendszerét táplálja.
 
Felhasználási javaslat:

Egy tasak NuPlus®-t keverjen el 2-2,5 dl vízben, VitaFruit®-ban, Calli®-ban vagy Fortune Delight®-ban. Igény szerint önmagában, por formájában is fogyasztható.
 
Készült árpa, szójabab, jamgyökér, lótuszmag, lótuszgyökér, zöldbab, fehérbab, vörösbab és feketebab felhasználásával.
 
Termék Kiszerelés Ár Termék Kiszerelés Ár
Almás-fahéjas 10*15 g 8 500,- Ft        
Áfonyás  10*15 g 8 500,- Ft Áfonyás  60*15 g 40 800,- Ft
Ananászos-banános 10*15 g 8 500,- Ft Ananászos-banános 60*15 g 40 800,- Ft
Koncentrált  10*15 g 9 500,- Ft Koncentrált  60*15 g 43 000,- Ft

A termék nem gyógyszer, sem gyógyhatású készítmény. Magyarországon OÉTI és KERMI engedéllyel rendelkezik.
Napi rendszeres fogyasztása életkortól és egészségi állapottól függetlenül mindenki számára kiemelten ajánlott.
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.