TÁJÉKOZTATÓ!!
Kedves Vendégek!
 
A Lavender Centrum - mint magánegészségügyi szolgáltató - is felelősséggel tartozik a koronavírus-járvány megfékezéséért. Ezért minden szolgáltatásunkat felfüggesztjük.
 
Csatlakozunk más országok (pl. Spanyolország, Olaszország, Franciaország) intézkedéseihez, mely szerint be kell vezetni megelőzésként a vírus terjedését elősegítő érintkezések radikális csökkentését, azaz be kell zárni a nem létfontosságú intézményeket.
Az ilyen és ehhez hasonló intézkedések következtében várhatóan megállhat az új esetek számának gyors növekedése.
 
Megértésüket megköszönjük!
 
Amennyiben további információra van szükségük kérjük, az alábbi elérhetőségek valamelyikét vegyék igénybe:
 
A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöld számai:
 
FORGÓ

FILLMED by Filorgal referencia központ, ARCFIATALÍTÓ  KEZELÉSEK

Manapság, a modern anti-aging orvoskozmetologiai és kozmetikai kezelések virágkorában az arcfiatalítás egyre szélesebb réteg számára elérhető. Kíméletes, fájdalommentes eljárások ezek, pénztárcakímélőbb és kevésbé drasztikus megoldást jelentenek a sebészkéssel szemben. A szépségipar bőséges arcfiatalító kozmetikum és –kezelés kínálatában könnyű elveszni. Nehéz megtalálni azt a terméket/termékcsoportot és kiváltképp azt a szakembert, akire rá merjük bízni magunkat, elvégre a bőrünket visszük a vásárra…

A LAVENDER CENTRUM  elhivatott, sokrétű tapasztalattal rendelkező, szakképzett csapata szívügyének tekinti az Ön szépségét és egészségét. Tudjuk, hogy az arcfiatalító kezelések akkor eredményesek igazán, ha Ön is elégedetten távozik. Akkor fog ragyogni az arca, és nekünk éppen ez a célunk.
Dr. Szabó Gábor Bőrgyógyász, kozmetológus, lézer terapeuta
Dr. Kathó Jenő


FILORGA Medical BioNutriLift, BioNutriLip, Hyaluron injekciós kezelés

Konzultácio (térítésmentes)
Botox kezelés
Hialuronsavas ráncfeltöltés
Thread lifting (PDO, PLLA szálak, szálbehúzás, finomszálas kontur kezelés)

Szakterület:
www.mbellissima.eu
JUDIT – Kozmetikus, FiLLMed Laboratories orvos-kozmetikai szakkozmetikus
Dévényi Kathy sminktetoválás
 
20 éve dolgozik kozmetikusként. Nemzetközi kozmetikai cégeknél szerzett gyakorlatot prémium minőségű termékekkel. Olaszországban élt életvitelszerűen, ahol egyre inkább fontos a hölgyeknek a szépségük konzerválása ill. az idő múlásának lassítása, az ANTI AGING filozófia.
A  külső és belső harmóniájanak megteremtése ennek a szakmának az alapja. 
Tapasztalatát és tudását olyan termékek felé fordította, mely minden kétséget kizáróan azt az eredményt adja, amit elvárunk.
 
2018-tól már nem csak Nyugat-Európában, hanem Magyarországon is elérhetővé vált a Fillmed by FILORGA Medical (2019-től a neve  FILLMED Laboratories) orvoskozmetikai termék és kezelés.
A Fillmed Laboratories esztétikai orvosi kezelésekkel segíti a tartós és hatékony esztétikai beavatkozásokat (pl. Hyaluron töltések, Bionutrilift, Nanosoft, mesoterapiák, mesobotox, stb.)
 
Ezen szakorvosi kezelések előkészítésére és az eredmények konzerválására, fokozásásása, elnyújtására hivatott a FillMed Laboratories Kozmetikai kezelés.
A kezeléseket csak olyan kozmetikusok végezhetik, akik FILLMED Laboratories szakkozmetikusok.
Judit ezt a képzést 2019-ben megszerezve, megtapasztalva az orvostechnológiai “csodáit” sok örömöt és elégedettséget varázsolt a paciensek arcára.
 
Ugyancsak képzésben részesült az egyik legkiemelkedőbb minőségű kozmetikai cég által, mely a svájci Selvert Thermal. 
A genfi kutatóközpont, a biokémiai -, és sejtszintű kutatások során kimagasló eredmények felhasználásával alkotja meg termékeit.


A kiemelkedő összetevők közül néhány példa: 

- Peptidek (Peptid NA-8 –Neuropeptid), melyek hatékonyan ránctalanítják a bőrt, 

- Almából kivont őssejtek, amelyek segíti a sejtek regenerációját, 

- C-vitamin, amely erős anti-oxidáns tulajdonságú, lehetővé teszi a szabad gyökök semlegesítését, ezáltal jelentős hatást gyakorolnak a bőr öregedésére, 

- Továbbá  kolloid mérettartományban (oldott állapotban) lévő 18 karátos arany (antioxidáns tulajdonsággal, segít a bőröregedés folyamatait felgyorsító szabadgyökök ellen harcot), 

- Csiga protein kivonatban gazdag hidratáló szemkontúr kezelés, mely a szöveti regenerációval korrigálja a ráncokat
 
ERIKA - Kozmetikus, / Fillmed by Filorga szakkozmetikus
Erika
 
Kozmetikus, természetgyógyász, Hyamatrix specialista, lélekkozmetikus. 17 éves gyakorlata során kizárólag prémium kategóriás termékekkel szerzett tapasztalatot, munkájában egyedi módszert alkalmaz. Minden vendégnek egyénre szabott kezelést állít össze, figyelembe véve a bőr és lélek aktuális állapotát. A FILORGA termékekkel és szolgáltatásokkal , valamint a kapcsolódó homeopátiás termékek segítségével végzi az „arcszobrászkodást”, ráncfeltöltést. Ezen korszerű termékek használata az innovatív eljárásokkal kiegészítve meglepő, szembetűnő változást eredményez.
Allison Anna - Szexuális és párkapcsolati tanácsadó (nem csak pároknak)
Dévényi Kathy sminktetoválás
 
Az emberi szexualitás végtelenül szerteágazó, mely végigkíséri életünket. Azt vallom, egy boldog, harmónikus  párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet. Az egymás iránti nyitottság, bizalom és együttműködés megléte fontos szerepet játszanak ennek fenntartásában. Adódnak az életben olyan helyzetek, ahol ez az egyensúly felborul. Konfliktusok, problémák keletkeznek, melyeket már nem vagyunk képesek önállóan kezelni, megoldani.

Ilyen esetekben érdemes egy szakember segítségét igénybe venni, aki hozzásegíthet egy pozitív változáshoz, mely a megoldás kulcsát jelentheti az adott problémára.

Szexuális tanácsadóként célom, hogy segítsek az egyes felmerülő problémák azonosításában, akialakult nehézségek megoldásában. A terápia során kognitív viselkedés terápiát alkalmazok, melyet kiegészítek különböző rekreációs és rehabilitációs módszerekkel, egyénre szabott személyiség fejlesztéssel.

Specializációk: 
Felnőtt szexuális tanácsadás és konzultáció
Házassági és párkapcsolati konfliktusok kezelése
Szexuális vágy/libidó csökkenése, hiánya vagy esetleges megszűnése
Női orgazmus zavarai
Fájdalmas szexuális élet
Szexuális élet a terhesség alatt, majd a szülést követően
Merevedési problémák
Korai magömlés
Ejakulációs nehézségek
Szexuális függőség, pornó függőség 

Elég egy kósza gondolat vagy elhatározás a változás kezdetéhez!  
Manikűr - Pedikűr
SLIDER4

JOLÁN (ERZSÉBET)

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.  SZAKMAI VEZETŐ.   Oklevelét 2013-ban szerezte, azóta is hobbiként imádja munkáját. Szolgáltatáslistáján megtalálható a  gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés  , illetve a  pedikűr  is. Szakmai tapasztalata mellett kreativitása is figyelemre méltó, melyet körömdíszítés során kamatoztat. Naprakész az aktuális trendeket illetően, és rendszeresen részt vesz online versenyeken, tudását folyamatosan fejleszti. Leginkább a vendég mosolya, elégedettsége motiválja, és mindent meg is tesz a tökéletes eredményért: kiemelkedő minőségű alapanyagokkal és szakmai precizitással dolgozik.
Kattintson a képre  Jolán munkáinak megtekintéséhez!

MAYA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő .   Magabiztos gyakorlata több éves szakmai tapasztalat gyümölcse.
Pedikűrben   egyaránt magas szakmai színvonalat képvisel. A lábápolás mellett kezünkhöz is biztos kézzel nyúl, legyen szó manikűrről,  francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról vagy  körömépítésről.  
A díszítésben hasonlóan letisztult, elegáns végeredményre számíthatunk tőle. Profizmusa garancia az elégedettségre.

Kattintson  a képre  Maya munkáinak megtekintéséhez!

ANNA

1997-ben végezett, kéz és lábápoló, műköröm építő.
A kezdetek óta követi a szakma folyamatos változását az ezzel kapcsolatos képzéseken.
Érdekli minden újdonság, figyel a vendég egyedi igényeire. Műköröm építése is a munkájának része, francia stílusban is.
A maximális esztétikai hatás mellett fontos részére a köröm egeszségének megőrzése is.

Kattintson  a képre   Anna munkáinak megtekintéséhez!

BÖBE

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, pedikűrös , 2007 óta. Szakmai tapasztalata mellett példaértékű türelmének, figyelmes, empatikus hozzáállásának is köszönheti folyamatosan bővülő vendégkörét. Magabiztosan mozog a gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés világában éppúgy, mint a pedikűr területén. Bármely szolgáltatását is kívánjuk igénybe venni, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi végeredményt kapunk. Profizmusának titka, hogy számára minden körülmények között a vendég és annak elégedettsége a legfontosabb. Kattintson a képre Böbe munkáinak megtekintéséhez!
 

KRISZTINA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.
Kedveli az új technikákat, de a hagyományos pedikűrre is ingen nagy hangsúlyt fektetett a képzés során, mivel ez a vendégnek óriási változást és megkönnyebülést ad.
Munkájára a letisztult, fiatalos formák jellemzőek, legyen szó manikűrről,  francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról, körömépítésről vagy pedikűrről. Imádja a szakmáját, ami egyben a hobbija.
Ennek  szeretete garantálja a munkája végeredményét.

Kattintson a képre   Krisztina munkáinak megtekintéséhez!
Nail Care Line OPI&CND

Vegye igénybe széles körű szolgáltatásainkat különlegesen nyugtató, relaxációt elősegítő környezetben: bioreguláció, manikűr, esztétikai és gyógypedikűr, tartós gél lakkozás, műkörömépítés, japán manikűr, SPA kezelés. A 1024 Budapest, Retek utca 10-ben  Mammut I. Bevásárló- és Szórakoztató Központ bal oldalán, jól megközelíthető helyszínen várjuk szépülni, kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeinket.

Olyan szalon kialakítása volt a cél, ahol a szépészeti szolgáltatások igényes, elegáns környezetben, a legmodernebb technológiával társítva, elérhető áron vehetők igénybe. Jól átgondolt koncepció alapján, a vendégek teljes nyugalmát és kényelmét szolgáló, pedikűröskabin-rendszerben, és különleges környezetben várjuk kedves vendégeinket. Személyzetünk magas szintű szakmai felkészültsége garantálja az Ön elégedettségét.

“Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.” -Bengt Danielsson

A LAVENDER CENTRUMBA először látogató vendég érezni fogja, hogy különleges odafigyeléssel készültünk a fogadására, és szeretnénk, ha a “My Day” érzéssel távozna. Reméljük, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk!

Lavender vendégei voltak
SLIDER2
Dobó Kata
Dobó Katának is kedvence az OPI Red Hot Rio gyönyörű piros színe.
Bálint Antónia
Bálint Antónia jól tudja a női szépség titkát.. A Lavender Nails csapata pedig segít neki megvalósítani.
Kustánczi Lia
Kustánczi Lia is ellátogatott hozzánk, mert Ő is tudja, hogy a tökéletes megjelenés fontos részét képezik az ápolt lábak is
Voksán Virág
Voksán Virág pörgős életvitele mellett, megnyugvást és szakértelmet talált a Lavender Nails szalonban
 
Cikkek
Bioreguláció (BRT) technológia
Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. Ezen folyamatok elektromágneses elven való önszabályozását nevezzük bioregulációnak...
Tovább
Szépülni és regenerálódni egy időben
Évek óta tartó trend, hogy egész nap rohanunk, és egyre kevesebb időt vagyunk meghitt, nyugodt környezetben. Éppen ezért felértékelődtek a pihenésre, relaxációra szánt percek...
Tovább
Hogyan fejti ki hatását a Bioregulációs (BRT) technológia?
A kvantumfizika korában, tudományos kutatásokkal bizonyított, hogy az emberi szervezetet felépítő sejtek, szövetek, szervek működése, ezek összehangoltsága, elektromágneses kommunikáción alapul. Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. ...
Tovább
SLIDER3
 
Oszd meg velünk véleményed!
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.