Manikűr + lakk
Klasszikus manikűr + normál lakk

A klasszikus manikűrt normál lakkozással fejezzük be.

Idő: 60 perc


Klasszikus manikűr + gél lakk


Hybrid LacGeL vagy másképpen körömlakk-zselé, Gel Lakk, Shellac. Ha unod már a lepattogzó körömlakkot, vagy gyenge töredező körmöket, akkor bátran ajánlom figyelmedbe a Gel Lakk-ot vagy másnéven a körömlakk-zselét köröm megerősítő hatással. Akár 14 napon át tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes, valódi tartós lakkozás száradási idő nélkül!

A tökéletes tapadású, híg Gel Lakk (Shellac) vagy körömlakk-zselé, segít hosszúra növeszteni a természetes körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, és berepedést. A Gel Lakk speciális oldattal leoldható. A köröm tetején óvatosan lereszeljük,a maradék réteget pedig leáztatjuk, és máris felkenhetjük számodra kedves új színt. Az eredmény: erős körmök, tartós lakkozás. UV lámpában 2 perc alatt köt. Lerövidíti a munkaidőt, és nincs a lakkozás utáni hosszú várakozási idő.

Jellemzők

A Gel lakk használható a köröm szebbé varázsolásra, és a köröm megerősítésére. Tartósabb, mint a sima lakkozás. A Gel lakk ideális manikűrhöz, és pedikűrhöz is, nagyon természetes hatást kelt. Teljesen szárazra és keményre köt meg, emellett gyönyörű magasfényt kölcsönöz a körmöknek a gel lakk.

A gél lakk előnyei

Nincs száradási idő. Nincs sérült, karcos, matt felület. A töredezett körmöket is meg tudjuk erősíteni.

A klasszikus manikűrt gél lakkozással fejezzük be.

Idő: 60 perc


Klasszikus manikűr + gél lakk csere


A lakk leoldása után a körmöt formázzuk, új gél lakkot viszünk fel, majd befejezésül bio levendulás kézkrémet és kézmasszázst alkalmazunk.

Idő: 75 perc


Klasszikus manikűr + gél lakk + 2 köröm díszítése


Idő: 90 perc


Klasszikus manikűr + gél lakk csere + 2 köröm díszítése


Idő: 105 perc

 

 
Galéria
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.