Körömépítés


Gyenge, sérülékeny a körömlemeze, körme nem nő meg, folyton letöredezik? Esetleg rágja a körmét, és emiatt nem esztétikus a megjelenése? Tárgyaláson, randevún rejtegetnie és szégyellnie kell kezét a körmei miatt? Van megoldás: fel a műkörmökkel!
 
Ma már egyre több hölgy dönt a műköröm mellett: a felgyorsult életvitel és a számos tennivaló közepette kevés idő jut az otthoni manikűrre. Az épített köröm praktikus megoldást kínál: szép, ápolt körmöket biztosít heteken át, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak, és briliáns fényben tündökölnek.
 
Budapesti szalonunkban műkörömépítésben jártas, kreatív és igényes kollégáink professzionális termékekkel és kitüntetett figyelemmel kezelik körmeit, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett legyen.

Az alkalmazandó műköröm típusa attól függ, hogy használója milyen mindennapi tevékenységet végez, s hogy ezáltal műkörmei milyen hatásoknak lesznek kitéve.

 
 

Műkörömépítés zselés technikával

Nagyon fontos, hogy a műköröm alatt rejtőző eredeti körmünk is egészséges maradjon, így az előkészületi fázisban az alapos tisztításé és fertőtlenítésé a főszerep, kiemelt figyelmet szentelve a körömágy érzékeny bőrének.

Ezt követi a formázás és a körmök felszíni egyenetlenségeinek elsimítása. Gyengéd, vitaminos áttörlés után jöhet a műkörmök felhelyezése .
Az eljárás során gélt juttatunk a körömre, ami az UV lámpa alatt rövid időn belül megköt. Ha az eredeti körmök gyengék, vékonyak és/vagy túl vastag zseléréteg került rájuk, az átmelegedést idézhet elő. A lámpázás során képződött réteget gél fixálóval távolítjuk el.

Amint a műkörmök helyükre kerültek, következik a személyre igazítás: javasoljuk, hogy olyan körömhossz és -forma mellett döntsön, ami a hétköznapok során is kényelmes viselet lehet, és nem akadályozza tevékenységei elvégzésében.

 
Szépséges új körmei hetekig boldogítani fogják, ha lehetősége van vigyázni rájuk, és alatta lévő saját körme sem nő túl gyorsan. A következő alkalmak esetében már csak tölteni kell az először épített körmöket.
 
Fontos! Ha úgy dönt, hogy búcsút intene műkörmeinek, bízza szakemberre a műveletet! A letépett, nem megfelelő módon eltávolított műköröm sérüléseket okozhat, fertőzéseket idézhet elő!

 

Műkörömépítés S méret, M, L méret

  gél lakkozás igényesen
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.