Manikűr, pedikűr

Manikűr – ápolt kezek és makulátlan megjelenés, nap mint nap

Manapság a szépen gondozott, manikűrözött kéz az igényes és ápolt külső alapfeltétele, a megnyerő benyomás záloga. Kezeink azonban minden más testrészünknél nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal kiemelt törődést igényelnek. Legyen szó szélsőséges időjárási viszonyokról, vegyszeres tisztítószerek használatáról a háztartásban, gyakori kézmosásról, kezeink inkább előbb, mint utóbb, megsínylik a külső behatásokat.

Budapesti Centrumunkban  klasszikus és japán manikűr szolgáltatás is elérhető! Forduljon hozzánk bizalommal, s mi kezelésbe vesszük elgyötört kezeit!

A klasszikus manikűr kezelés női és férfi vendégeink körében is nagy népszerűségnek örvend. A hagyományos eljárás során gondosan megtisztítjuk a kezelésre váró felületet, formázzuk a körmöket, és nyugtató, kényeztető levendulás ápolásban részesítjük a kezeket is. A szolgáltatás paraffinos kézápolással is kiegészíthető.

A japán manikűr majd’ négyszáz éves múltra visszatekintő eljárás, mely napjainkban - az organikus szépségápolás virágkorában - reneszánszát éli. A kezelés során a körömlemezbe polírozással természetes hatóanyagokat juttatunk be, melyek egészséges, rózsaszín fénnyel és káprázatos ragyogással ajándékozzák meg a körmöket.

Szívesen feldobná frissen manikűrözött kezeit? Fedezze fel a LAVENDER Centrum gél lakkozás és műkörömépítés szolgáltatásait is!
 

Pedikűr – álljon a szépség stabil lábakon!

A pedikűrös eljárások méltatlanul szorulnak háttérbe a manikűrözés mellett. Ennek elsődleges oka az, hogy lábaink kevésbé vannak szem előtt; ám ez nem jelenti azt, hogy hanyagolásukból nem adódhatnak problémák, kellemetlenségek a későbbiek során.

Az ápolt összhatás megteremtésén túl a pedikűr hatáskörébe tartozik a lábfej bőrének és a körmök egészségének megőrzése is, melyhez nélkülözhetetlen a rendszeres kezelés.
 
Budapesti Centrumunkban Önt is várják széles körű pedikűr manikűr szolgáltatásaink!
Pedikűr kezeléseinkről itt tudhat meg többet!

pedikűr manikűr pedikűr manikűr

 


Manikűr lakkozással? Íme, néhány trendi variáció!

 

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.