Dr. Révész Klaudia
Bőrgyógyász vagyok, de pácienseimben nem csak a „bőrproblémát” látom, hanem az egész Embert.
Legyen szó klasszikus értelemben vett bőrbetegségről, vagy akár csak egy enyhe esztétikai problémáról, mögötte mindig ott van egy ember, aki az én páciensemmé vált azáltal, hogy megbízott bennem, és engem keresett fel azért, hogy a segítségemmel oldja meg a gondját.
Ez a felelősségérzet vezetett arra, hogy keressek más megoldásokat a pácienseim számára azon kívül, amit az egyetemen, és utána a szakvizsgára megtanultam, mert egy idő után kevésnek éreztem az eszköztáramat e tekintetben.
Ezen az úton „ Nagy Találkozás „ volt a számomra, amikor elkezdtem megismerkedni a homeopátiás orvoslással, majd később a komplementer medicina számos más terápiás és diagnosztikus lehetőségével.
Ma már ezek aktív részét képezik a mindennapjaimnak. Ezért a kezeléseim nem csak a bőrtünet megszüntetéséről szólnak, hanem – lehetőség szerint - a kiváltó okok felkutatásából és azok kezeléséből is.
 
Mivel nem kedvelem a sablonos gondolkodást és terápiás eszköztárat, valamint a pácienseim problémáját a lehető legkevesebb potenciális mellékhatással szeretem megoldani, régóta zavart a sok sikertelenséggel járó körömgomba kezelés kérdése. Bármennyire is számít népbetegségnek ez a betegség, amire rengeteg féle kezelési módszer létezik, az a tapasztalatom, hogy néha „ágyúval lövünk verébre”, néha pedig túlságosan lazán, elbagatellizálva kezeljük ezt a problémát.     
Ezért nagy örömömre szolgál, hogy sikerült rátalálni és Magyarországon elsőként Önöknek bemutatni azt a módszert, ami garantáltan káros anyagoktól, fájdalomtól, mellékhatásoktól mentes, de mindezek ellenére kifejezetten hatékony a körömgomba kezelésére és mindemellett a köröm gyógyításán kívül jótékonyan hat a köröm-környéki bőr regenerációjára is!

A körömgomba kezelése PACT®MED terápiával 
 
 
Dr. Révész Klaudia
Bőrgyógyász-Kozmetológus,

Bejelentkezés: 
Seresné Lipták Noémi
Asszisztens
 
A-Balance Magánrendelő
1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.
Mammut II., 5.em.
+36709475868
+36709480858
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.