Az ESZTÉTIKAI PEDIKŰR (normál pedikűr) nem tartalmaz benőtt köröm, szemölcs, extra mennyisegű bőrkeményedés kezelést. Amennyiben az alább felsoroltakon kívül egyéb pedikűr szolgáltatást szeretne válassza a "PEDIKŰR problémás lábra" vagy a Gyógypedikűr szolgáltatásainkat Gabriellával!

Az elhanyagolt láb nem csak nem esztétikus, de sok egészségügyi probléma forrása is lehett.
A pedikűr a lábápolás célja az alsó végtagok állapotának, normális, egészséges élettani működésének megtartása, javítása, valamint az öregedési folyamatok késleltetése. Az ár magában foglalja:
 • láb áztatását,
 • körömhossz rövidítést, formázást
 • normál mennyiségű bőrkeményedés eltávolítását
 • vizes pedikűrös géppel csiszolását

Születésünktől fennálló (genetikai) vagy időközben kialakult betegség, nem megfelelő lábbeli, műszálas harisnya, zokni, túlsúly, álló munka, és még számos egyéb okból kifolyólag lábunk elfárad, megduzzad, bőrkeményedések, boltozatsüllyedések, egyéb deformitások (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök) keletkeznek rajta és a körmünk is deformálódhat.

A lábaink egy életen át hűségesen szolgálnak minket, megérdemlik a törődést. Nagyon fontos a szakszerű lábápolás, kiemelt figyelemmel a diabéteszes és érszűkületes betegségben szenvedő emberek számára. Számukra kiemelten ajánlott a rendszeres pedikűr!
Ha egy rossz lábbeli vagy ortopédiai elváltozás bőrkeményedéseket okoz, az rendszeres kezelést igényel, mert elhanyagolása esetén a járás közbeni állandó fájdalom rontja az életminőséget, rossz testtartást eredményez, amely további problémákhoz vezethet.

ANTSZ engedéllyel rendelkező szolgáltatóként, a magas színvonalú szolgáltatások mellett a harmonikus atmoszféra garantálja a szépülést és a jó közérzetet.


Lábköröm formázása (NEM klasszikus pedikűr) 

Lábfürdő, bőrradír, köröm formázás, vágás,  kérésre átlátszó fény lakk az árban van.

  
Esztétikai pedikűr (normál pedikűr) Nem tartalmaz benőtt köröm, szemölcs, extra mennyiségű bőrkeményedések kezelést!   

Szeparált rendszerben gombásodást megelőző lábfürdő után bőrradírozást végzünk, a körmöt formázzuk, majd a talpat pengés technikával kezeljük, vizes pedikűrös géppel csiszoljuk.A gombás láb és köröm kezelését nem vállalhatjuk, ez orvosi feladat!
Ezekben az esetekben továbbküldjük kedves vendégeinket bőrgyógyász szakorvosunkhoz Dr. Révész Klaudiához.


A lábkörömmel, a láb és a talp bőrével sajnos nagyon sok embernek vannak problémái, de mégis kevesen veszik a bátorságot, hogy lábápolási szakemberhez forduljanak. Pedig lábunk egészsége érdekében mindig megéri pedikűrös szakember segítségét igénybe venni.

A Pedikűr során elvégezzük a problémás lábának kezelését, benőtt körmök, tyúkszem, vastag bőrkeményedések eltávolítását, szakszerű tanácsadással és folyamatos kezeléssel. A pedikűr ára magában foglalja:
 • a láb áztatását,
 • a bőrkeményedések, körömbenövések, tyúkszemek eltávolítását,
 • a sarokrepedés kezelését,
 • a láb körmeinek formára reszelését,
 • valamint szakmai tanácsadást

A pedikűr kezelés során a láb felfrissülését követően, illetve hölgyeknek kérésre színtelen lakkozással zárjuk. Minden manikűr és pedikűr kezelés során fertőtlenített eszközöket és egyszer használatos szikét alkalmazunk.


Pedikűr  (problémás lábra)

Lábfürdő, bőrradír, formázás, bőrkeményedés, köröm benövés, tyúkszem eltávolítás, kérésre átlátszó fénylakk az árban van.

GOMBÁS KÖRÖMÖT ÉS GOMBÁS TALPAT (LÁBAT) bőrgyógyászhoz irányítunk, mivel orvosi kezelés szükséges!


Gyógypedikűr (problémás lábra) 

Lábfürdő, bőrradír, formázás, bőrkeményedés, köröm benövés, tyúkszem eltávolítás, kérésre átlátszó fénylakk az árban van.


  
Gyakori lábköröm problémák kezelése

Korunk legáltalánosabb lábegészségügyi problémája a körömgomba. A körömgomba hosszan tartó betegség, mely előfordulhat kezünkön és lábunkon egyaránt. Leggyakrabban a lábak körmei betegednek meg, hiszen azok nincsenek annyira szem előtt, hogy mindig figyelni tudjuk, mint a kezünket.

A gombás köröm gyógyszeres kezelése kb. 9 hónaptól akár több mint egy évig is eltarthat, és nagyon sok pénzt, türelmet vesz igénybe. A leghatékonyabb módszer a szájon át szedhető tabletta, de sajnos májunkat ez nagyon roncsolja.

Miért és hogyan alakulhat ki körömgomba?

A körömgomba kialakulásához utat engedhet a túl rövidre vágott köröm, egy szűk cipő, amely nyomja a körmöt, ha valaki rálép lábunkra, vagy beütjük a körmünket. Ilyenkor a köröm szerkezete megsérül, és ezen a sérülésen át máris könnyen megtámadja körmünket a gomba. Sajnos azokon a helyeken, ahol sokféle ember megfordul – uszoda, szauna, tornaterem – rendkívül könnyű megfertőződni.

A körömgomba megelőzése érdekében nagyon tanácsos odafigyelni a következőkre:
 • Ne vágjuk le tövig a láb- és kézkörmünket, mert a fertőzéseknek így szabad utat engedünk!
 • Ne hordjunk nagyon szoros cipőt, mert a köröm fokozott sérülékenységén túl összenyomja a lábujjakat, és deformálódhatnak!
 • Vigyázzunk, hogy ne ejtsünk semmit a lábunkra, és ne rúgjunk bele semmibe!

Menjek-e bőrgyógyászhoz, vagy sem?

Ha már nem sikerült elkerülnünk a köröm gombás fertőzését, feltétlenül látogassunk meg egy szakorvost! Miért? Mert ha kezdeti állapotban van a körömgomba, akkor jó esetben ecsetelős készítményt kapunk, amivel bár szintén sokáig eltart a kezelés, de kevésbé terheli szervezetünket. Ha viszont túl sokáig hagyjuk körmünket a gombás fertőzéstől sínylődni, akkor már csak a drasztikus gyógyszeres beavatkozásra lehet számítani, mely sajnos májunkat is roncsolni fogja. A gyógyszeres körömgomba kezelést szakorvosi feladat, kérje szakorvos konzulensünk elérhetőségét.

FONTOS: a gombás körmöt nem elegendő egy-két napig kell kezelni. Minden nap ugyanabban az időpontban, akár 1 éven keresztül is szükség lehet a folyamatos kezelésre annak érdekében, hogy a körömgombától megszabaduljunk.
 
Ha úgy érzi, szívesen kipróbálná pedikűr kezeléseinket, szeretettel várjuk budapesti centrumunkban hétfőtől szombatig!
 
  
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.