ESTETIC LED
Az Estetic LED Maszk a LED technológia előnyeit használva fejti ki jótékony hatását, melynek köszönhetően különböző színű fénysugarak hatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, melyeknek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb, teltebb lesz a bőr, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásának köszönhetően egészséges ragyogó bőrt eredményez mind az arcon, mind a nyak bőrén.

Alkalmazhatóság:
 
  • Fényét vesztett, fakó bőr helyreállítására
  • Felszíni ráncok halványítására
  • Fáradt bőr vitalizálására
  • Szem körüli sötét karikák halványítására
  • Akne problémák kezelésére
  • Pattanásos, gyulladt bőr nyugtatására, javítására
 
A készülék előnyei

A LED terápia alkalmazása az arckezelésben egy új, modern, fájdalommentes eljárás, a készülék ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen követi az arc vonalát, így biztosítva az egységes fény bejutást, a kezelt terület sejtjeinek aktiválását. A LED terápia hatására javul a bőr rugalmassága a nyirokrendszer aktivizálásával a tág pórusok, gyulladások enyhítését érjük el, mindemellett akne problémák kezelésben is hatásos. A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul. Minden bőrtípusra alkalmazható.
  
A készülék beállítási panelje egyértelmű, könnyű kezelhetőséget biztosít.
 
 
A LED technológiáról

 A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek.

piros fény : az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalítő, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.
 
zöld fény : gyulladáscöskkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
 
kék fény : akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt akne problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.

30 perces kezelés ára: 4 000,- Ft
60 perces kezelés ára: 8 000,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.