Bőrfiatalító kezelések

Látogasson el budapesti szépségszalonunkba, ahol arcfiatalító kezelések garmadájával várjuk Önt!

A LAVENDER NAILS szolgáltatási palettáján elsőrangú bőrfiatalító eljárások közül választhatja ki a bőre állapotának, valamint az igényeinek, elképzeléseinek leginkább megfelelő bőrmegújító kezelést. Akár a természetes, tradicionális módszerekre, akár az innovatív technológián alapuló megoldásokra esküszik, széles kínálatunkban egészen biztosan megtalálja, amit keres!

Hagyományos arcfiatalító eljárásainkat Amíra Shárkiánál vehetik igénybe, aki nemcsak a kozmetika berkeiben mozog otthonosan, hanem a táplálkozástudományban is: dietetikus végzettségét, szaktudását így a szépségápolás világában is kamatoztatja – szolgáltatásai éppen ezért egyedülállóak!

Ha a jól bevált, évezredes múltra visszatekintő kezelések helyett valami egészen új, korszerű eljárást preferálna, mi akkor sem okozunk csalódást Önnek: a növényi őssejtek hatékonyságát nyújtó Cellular Revitalizing, a parabénmentes, virágszirmos Hyaluronic, a fényűző, organikus arannyal tápláló Eternal Gold kezelések mellett a forradalmi, nanotechnológiás fejlesztésű Hyamatrixot is igénybe veheti nálunk!

HKO alapú kezelések: bőrfiatalítás az egzotikus Kelet hagyományai szerint

Kozmetikus-dietetikus szakértőnk, Amíra Shárkia a test-lélek-szellem hármas harmóniájának megteremtését tűzi ki kezelései céljául, s ehhez a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) módszereit hívja segítségül. A HKO-n alapuló eljárások különlegessége abban rejlik, hogy nemcsak az injekciót és a sebészkést mellőzik a bőrfiatalító procedúrából, hanem a kemikáliákat is. Amíra ugyanis kizárólag 100%-ban természetes alapanyagokat felvonultató készítményeket alkalmaz szépítő kezeléseihez, melyeket a vendég akár étrendjébe is beiktathatna!

HKO arcfiatalító szolgáltatásaink listája:

  • „Lélekben a test: Kelet varázsa” sztívia koncentrátumos feszesítő arc- és dekoltázsmasszázs pakolással;
  • „Lélekben a test: Kelet varázsa” ránctalanító-fiatalító-bőrmegújító komplex kezelés;
  • HKO Menyasszony csomag – szemfestéssel, szemkezeléssel;
  • HKO bőrápolás 4 lépésben, 15 percben;
  •  „Gésa” Illatok kertje restrukturáló pakolás;
  • Rejuvenáló arcmasszázs sztíviával;
  • Rejuvenáló arc- és dekoltázsmasszázs sztíviával vagy ázsiai gyümölcskoncentrátummal.

Ismerje meg Amíra eljárásait részletesen, itt:

Hyamatrix alapú bőrfiatalító kezelések

bőrfiatalító kezelések BudapestHyamatrix kezelésünk nem csupán a menyasszonyok kedvence! A hyaluron plasztika számos bőrproblémával szemben eredményesen száll ringbe, legyen az: bőröregedés, műtéti hegek, égési sérülések, akné vagy rosacea.

A mátrixképző peptideket tartalmazó, és a hyaluronsavat egyedülálló módon, destrukturált formában a bőrbe juttató Hyamatrix páratlan eljárásnak számít a kozmetikai iparban. Hatása hosszan tartó, sokan plasztikai beavatkozások helyett döntenek mellette, nem véletlenül: a nanotechnológiás fejlesztésnek köszönhetően az értékes bőrszépítő, regeneráló és restrukturáló hatóanyagok meg sem állnak a bőr epidermális mélyrétegéig, így nem csupán esztétikailag, hanem biológiailag is érvényesül a fiatalító hatás!

Injekció- és fájdalommentes bőrfiatalítás személyre szabva

A Hyamatrix technológia széles körben népszerű: egyformán alkalmazható a 25-30 éves korosztály éppen kialakuló mimikai ráncainak halványítására és az érett bőr fiatalítására – természetesen az eljárás az életkor mellett a bőr aktuális állapotától és egyéb tényezőktől is függ, melyeknek feltérképezésére és megvitatására egy előzetes konzultáción kerül sor.

 A LAVENDER NAILS szakértői csapata pontosan tudja, hogy a rendkívül sokoldalú Hyamatrix mely területeken, esetekben a leghatékonyabb. Ennek figyelembevételével állítottuk össze bőrfiatalító kezeléseink listáját, melyek alkalomhoz és problémához igazodva kínálnak specifikus megoldásokat. A Hyamatrix eljárás remek alternatívája lehet menyasszony arckezeléseknek, de arcplasztika utókezelésként alkalmazva is egyedülállóan sikeresnek bizonyul.
 

Fedezze fel a bőrfiatalító kezelésekhez kapcsolódó további Hyamatrix szolgáltatásainkat, és találja meg az Ön számára ideálisat!

 

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.