Kifinomult randi trendek
Naponta milliónyi szingli próbálja megtalálni ösvényét a párkeresés útvesztőjében. Társkereső weboldalak, applikációk, fórumok állnak rendelkezésükre leendő párjuk megtalálásához. Elég néhány szó magunkról, egy- egy fénykép és indulhat is a böngészés a rengetegben. Amilyen egyszerűen hangzik, a valóságban ennél sokkal nehezebb a helyzet. Gyakran a virtuális világ képzelt falai mögé bújva alakítunk ki tökéletes profilokat magunkról, ezzel is segítve saját keresésünket. Az őszinte érzelmek és vágyak háttérbe szorulnak, hiszen számunkra ismeretlenekkel nem szívesen osztanánk meg szívünk rejtett titkait. Ezzel azonban egy felszínes légkört alakítunk ki, mely mindenki számára bizonytalanságot rejthet maga mögött.

Ebben a felgyorsult világban a randizás szabályai is igencsak megváltoztak. Kialakultak olyan viselkedési formák, melyek ugyan megmagyarázhatatlanok, de gyakran találkozunk velük. Íme egy pár trükk, melyet legközelebb könnyen kiszúrhatunk, megelőzve a vele járó kellemetlenségeket.

Morzsaszórás mestersége


Ez egy érdekes társkereső típus. Folyamatosan küldözget flörtölős üzeneteket a kiválasztott partnernek, viszont szándékában sem áll személyesen találkozni vele. A háttérben bizonytalanság, korábbi csalódottság állhat. Érdemes időben észrevenni, ha vele állunk szemben. Egy- két konkrét kérdéssel rávezethetjük a témát a randira. Ha úgy tűnik, hogy komolytalan, akkor kedvesen köszönjünk el tőle -  örökre.

Két pad közül a harmadik

Ez leggyakrabban akkor fordul elő amikor valaki több vasat tart a tűzben. Megbeszél egy konkrét időpontot a találkára, de lemondja vagy átrakja másik időpontra. Egyértelmű játékos, mindig az éppen „befutó” partnerrel találkozik, a többieket csak „tartogatja”. Veszélyes, mert sohasem elégszik meg az adott társsal, mindig újabb és újabb partnerekben keresi a boldogságot. Az első lemondott randi után minél előbb keressünk választ a kételyeinkre.

Lassan kialvó tűz

Ez a típus kissé kíméletesebb. Fokozatosan hátrál meg a randi elől, de nem vág el rögtön minden kommunikációs utat. Azt gondolja, így kevésbé bánt meg minket, hátha a feledés homálya magával sodorja. Nem szeretne elszámolni érzéseivel, fél bevallani, hogy bizonytalan magában. Ha gyakran érkeznek kedves üzenetek, de úgy tűnik semmitmondóak, egyértelműen vele állunk szemben.

A kísértetek köztünk élnek

Ez sajnos számtalanszor előfordulhat a randizás során. Találkozunk egy-két alkalommal, akár komolyabb szintre is emelkedhet a kapcsolat. Ám ekkor a másik fél indokolatlanul eltűnik és soha többé nem jelentkezik. Számunkra érthetetlen jelenség, csak úgy kilépni minden előjel nélkül az életünkből. Ezek az emberek semmilyen felelősséget nem akarnak felvállalni. Inkább „elmenekülnek” a kapcsolat elől. Nézzük a fényesebb oldalát. Ha ez megtörténik velünk, igazából szívességet tettek nekünk.
 
Zombik igenis léteznek

Ez a jelenség kiváltképp érdekes. Akkor fordul elő, amikor valaki kísértetként már egyszer eltűnt, viszont szeretne visszatérni és újból felvenni a kapcsolatot. Ezek a „zombik” egyszer már kijátszották a hitünket, visszaéltek érzéseinkkel. Azért teszik, mert magunk sem biztosak abban, mit is szeretnének pontosan. Meghátrálnak, de rövid időn belül meg is gondolják magukat. Döntésképtelenek. Tudassuk velük, ez számunkra egyáltalán nem megfelelő. Keressék hasonló társaikat.
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.