Utazás a múltba
Manapság bármely problémára megoldást találhatunk pár perc alatt. Lehet családi, párkapcsolati vagy egészségügyi, szexuális vonatkozású. Felmegyünk az internetre és mielőtt felkeresnénk egy szakembert, minden kérdésünkre megtalálhatjuk a választ.

De vajon hogyan is lehetett ez régebben, amikor nem csak az internet de a modern kor találmányai sem álltak rendelkezésre a megoldás megtalálásához?

A válaszhoz utazzunk vissza a középkorba és képzeljük el hogyan is nézhettek ki mindennapi problémáink pár évszázaddal korábban. Ennek feltárásában Katherine Harvey történész lesz a segítségünkre.

Egy szerelmes férfi viszonzatlan szerelemre keresi a választ

Gyakran előfordul, hogy hasonló helyzetben találjuk magunkat. Szerelmi mágiához fordulunk, különböző varázslatok bevetésével elérhetjük a szeretett asszony viszont szerelmét. Ha meténget szórunk ételébe, az meghozza szerelmét. Egy másik tanács hangyatojást említ, melyet ha az asszony fürdővízébe teszünk, szintén hasonló hatást válthatunk ki. A beléndek is említést érdemel, öltözékünkbe rejtve rendkívül vonzóvá teheti személyiségünket. Óvatosan cselekedjünk, mert az egyház elítéli az effajta praktikákat, szerelmi mágiákat.

Megesik, hogy hasznos lehet, ha más nők szépségén töprengünk, esetleg megpróbáljuk feleleveníteni ezen bizonyos asszony hibáit. Ezáltal rajongásunk alább hagyhat, akár meg is szűnik. Ellenkező esetben viszont magunkat kell meggyőznünk, hogy már nem táplálunk gyengéd érzelmeket a hölgy iránt.

Meténg : Dísznövényként termesztették. A kis meténgből izolálta először Szántay Csaba magyar vegyész 1975- ben a vinpocetint, a későbbi Cavinton alapanyagát.

Beléng : A korai civilizációkban az istenek növényének számított, később az ördög művének tartották. A középkorban ez volt az egyik alkotóeleme a boszorkányzsírnak, mellyel ha bekenték magukat révületbe estek, képzeletben repülni tudtak. Élvezeti szer is volt, méhsörbe keverték magvait mákkal és ópiummal. Fontos részét képezte szerelmi bájital alkotó elemeként.

Egy házaspárnak nyolc gyermeke van, de már nem engedhetnek meg többet

A házasság fő célja a nemzés, ezért ez a probléma sajnos gyakran előfordul.  Szerencsére számtalan olyan módszer létezik, mellyel elejét vehetjük a fogantatásnak. A fogantatás csak akkor történik meg, ha a férj magot lövell ki. Ha viszont megpróbálja, hogy visszavonul az ejakuláció előtt, akkor az asszony nem esik teherbe. Ha ez mégsem sikerül, akkor mozgás hatására a mag távozhat a női testből. Így a közösülés után próbáljunk ugrándozni, esetleg tüsszenteni. Ezzel is növelve a lehetőséget, hogy megelőzzük a terhességet. Az amulettek hordása is segítségünkre lehetnek. Nyakunkba kötött feketeborostyán vagy menyéthere is segíthet a terhesség elkerülésében. Használhatunk különböző olajokat és gyógynövényeket, melyek az adott testrészre dörzsölésével szintén gátló hatást érhetünk el. A vadmenta a leghatásosabb erre a célra. Ne feledjük, hogy a terhesség megelőzésének kísérlete bűn. Készüljünk fel gyóntatónk kérdéseire és azok megválaszolására.

Egy leány férjhez megy, de sajnálatos módon már nem szűz

Különböző módok léteznek arra, hogy megállapítsuk valaki szűz-e vagy sem. A vizelet vizsgálata eredményes lehet. A szűz leányok vizelete tiszta és híg, ők hosszabban és kecsesebben vizelnek mint a feddhetetlen asszonyok. Ha szerencsések vagyunk és jövendőbelink nem orvos, akkor aligha fedezheti fel ezen különbséget. Leendő férje elvárja majd, hogy az első közösülésnél kisebb fájdalmai legyenek és minimálisan vérezzen. Ha ez elmarad, akkor esetleg gyanút foghat, hogy a leány nem szűz. Ha ilyen helyzet adódik, akkor intézhetjük úgy, hogy a nászéjszaka eshet a menstruáció idejére. A vér dúsabb és sötétebb színű lehet, de talán férjét sikerül megtéveszteni. Egyes anyagok bedörzsölése az intim testrészekbe hozzásegíthet azok összehúzódásához, ilyen a tört földiszeder. Olasz menyasszonyok gyakran alkalmaztak piócákat, melyek elősegítették az említett testrész vérzését. Ez azonban egy kockázatos eljárás, melynél rendkívül ügyelni kell, hogy piócák ne húzódjanak mélyebbre.

A fentiek tudatában szerencsésnek vallhatjuk magunkat, hogy az orvos és más hasonló tudományok fejlődésével számos segítség rendelkezésre állhat az adott problémáink megoldására.
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.