Arcplasztika utókezelés

Hyamatrix – megbízható választás a sebészi beavatkozás után is

Miben rejlik az eljárás népszerűsége?

A Hyamatrix kezeléseket előszeretettel veszik igénybe azon vendégeink, akik a kellemetlen plasztikai procedúrák helyett fájdalommentes megoldásokat keresnek a rugalmas, fiatalos bőr megőrzéséhez/visszanyeréséhez.

Szolgáltatásunk azonban az arcplasztikát követően is tökéletes módszer a bőrfiatalításra, és a műtétek utáni regenerációt is jelentősen felgyorsítja.

A Hyamatrix készítmények forradalmi nanotechnológiás eljárással készülnek, melynek előnye, hogy segít bejuttatni a hyaluronsavat a bőr mélyebb rétegeibe is. A mátrix peptidek a hyaluronidáz blokkolásával gátolják a gyors bomlási folyamatot, és serkentik az elasztin és kollagén újratermelődését a szövetekben.

Az arcplasztika utókezelésként is kiválóan alkalmazható eljárás; szembetűnően üde és feszes bőrt eredményez, mely hatását tekintve is rendkívül tartós. A szolgáltatás azért is kedvelt vendégeink körében, mert a látványos anti-aging hatás, az érezhető hidratálás mellett a bőr biológiai szerkezetét is átalakítja, ezzel biztosítva hosszú távra a fiatalos megjelenést.

Mit érhetünk el a Hyamatrix arcplasztika utókezeléssel?

  • ráncfeltöltés
  • egyedülálló lifting, merev hatás nélkül
  • friss, energetizált bőr
  • tartós, biológiai fiatalítás
  • hatékony kezelés a rosacea és más bőrhibák ellen
 

100%-ban természetes arcfiatalítás Amírával

Ha Ön is az organikus fiatalító módszerek híve, vagy csupán az arcplasztikai beavatkozásoktól megviselt bőrét szeretné gyengéden ápolni, regenerálni, ajánljuk figyelmébe dietetikus-kozmetikus munkatársunk természetes szépségápoló és rejuvenáló szolgáltatását! A komplex kényeztető eljárás során Amíra kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas összetételű, bio készítményeket használ fel a testi-lelki egyensúly megteremtéséért. Tudjon meg többet Ön is HKO arcfiatalító kezeléseinkről!

   
arcplasztika utókezelés Budapest
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.