Szexuális és Párkapcsolati tanácsadás
Egy boldog, harmónikus  párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet.  Ennek pozitív megléte és fenntartása nem könnyű feladat. Gyakran előfordul, hogy nem beszélünk érzéseinkről, gondolatainkról. Kialakult problémáinkat nem tudjuk, vagy nem is akarjuk megbeszélni. Hosszú távon ez káros hatással lehet egyaránt önmagunkra és párkapcsolatunkra is.

Fontos, hogy felismerjük az adott problémát és minél előbb megoldást találjunk rá. A felismerést követően az első lépés a legnehezebb. Megtalálni azt a szakembert aki segíthet a megoldásban. Az együttműködés elengedhetetlen része a kölcsönös bizalom, szimpátia megléte. Ha ezt sikeresen felépítettük akkor közösen elindulhatunk a kitűzött cél irányába.
 
Tanácsadóként célom, hogy segítsek az egyes felmerülő problémák azonosításában, a kialakult nehézségek megoldásában. A terápia során kognitív viselkedés terápiát alkalmazok, melyet kiegészítek különböző rekreációs és rehabilitációs módszerekkel, egyénre szabott személyiség fejlesztéssel.
 
Hogyan zajlik a tanácsadás?

Az előzetes egyeztetést követően az első alkalmat az ismerkedéssel és az adott probléma feltárásával töltjük. Kötetlen, bizalmas és őszinte beszélgetés keretében. Gyakran előfordul, hogy ez idő alatt még egyéb, eddig nem említett dolgok is előtérbe kerülnek. Kérdéseket teszek fel, melyek hozzásegíthetnek az említett probléma megértéséhez. Vajon mi vezetett a kialakulásához, mennyire súlyos a helyzet és kit hogyan érint?

Ezt követően meghatározzunk céljainkat a sikeres megoldás érdekében. A közös munka alkotóelemei az együttműködés, bizalmas kapcsolat kialakítása, valamint  a változás iránti személyes igények megléte.
 
A konzultációk időtartama: 45 perc
Ár: 15 000,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.