FILLMED Laboratoires termékek
 
Termék név Használati fázis Kiszerelés Bruttó ár
Cleasing oil  1. lépés – Előkészítés 200 ml 12.159,- Ft
Perfecting Solution 2. lépés – Hámlasztás 100 ml 9.041,- Ft
HAB5-Hydra Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 30.130,- Ft
Re-Time Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 34.275,- Ft
AA-Lift Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 34.275,- Ft
P-Bright Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 30.195,- Ft
C-Light Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 30.195,- Ft
BD-Balance Serum 3. lépés – Korrekció 30 ml 30.032,- Ft
GR-Youth Mask 4. lépés – Beépülés 50 ml 18.394,- Ft
5HP-Youth Cream 5. lépés – Regeneráció és javítás 50 ml 34.581,- Ft
6HP-Youth Cream 5. lépés – Regeneráció és javítás 50 ml 34.482,- Ft
B3-Recovery Cream 5. lépés – Regeneráció és javítás 50 ml 24.629,- Ft
HXR-Eye Cream 5. lépés – Regeneráció és javítás 15 ml 24.629,- Ft
Nourishing Body Balm 5. lépés – Regeneráció és javítás 200 ml 15.276,- Ft
E-Youth 50 Sun Cream 6. lépés – Védelem 50 ml 21.640,- Ft


Cleansing Oil – Arctisztító olaj, 200 ml

Javasolt alkalmazása: arctisztításra, sminkeltávolításra. Minden bőrtípusra.

Kulcs összetevői: gyengéd sminkeltávolító hatóanyagok, melyek alaposan tisztítják a bőrt, ugyanakkor nem sértik a bőr természetes védőrétegét. Olaj-komplex tartalma védelmet biztosít a kemény víz hatásai ellen és leheletkönnyű fátylat képeznek a bőrön a lemosást követően, selymes tapintású bőrt hagyva maguk után.

Használata: alkalmazzuk száraz bőrön reggel és este. Vízzel öblítsük le. Bőrrel érintkezve az olaj tejes állagúvá lágyul és nem hagy maga után zsíros filmréteget a bőrön, maradéktalanul eltávolítható vízzel.


Perfecting Solution = Solution Perfectrice – Bőrtökéletesítő hámlasztó folyadék, 100 ml

Javasolt alkalmazása: a bőr hámlasztására. Minden bőrtípusra, napi használatra.

Kulcs összetevői: glükonolakton, egy bőr által optimálisan tolerált hámlasztó hatóanyag, amelyet a Filorga Peel hámlasztó termékcsalád minden tagja tartalmaz látványos elhalt hámsejt eltávolító hatása miatt. Finomítja a bőr textúráját, csökkenti a bőrhibák láthatóságát, valamint segít helyreállítani a bőr tiszta, friss, egészséges kinézetét.

Használata: alkalmazzuk a megtisztított arcbőrön minden nap reggel és este, arckrém felvitele előtt. Használható a bőr előkészítésére kémiai hámlasztó kezelések előtt és/vagy ezen kezelések hatásának meghosszabbítására. Felvitelkor kerüljük az érzékeny területeket, a szemkörnyéket és a nyálkahártyát. Irritáció esetén használjuk ritkábban, tartsunk nagyobb szüneteket két alkalmazás között! 
 

HAB5-Hydra Serum – Hidratáló Szérum, 30 ml

Javasolt alkalmazása: dehidratált bőrre, száraz bőr okozta ráncos bőrre

Kulcs összetevői: B5 provitamin, más néven panthenol, elismert hidratáló hatóanyag, fokozza a bőr hidratáltságát, feltölti a bőrt nedvességgel. Hialuronsav, amely az esztétikai orvoslásban a hidratáló és bőrfeltöltő hatásairól ismert, hatékonyan simítja el a bőr dehidratáltságának köszönhető ráncokat. Eritritol + Homarine: erőteljes hatású hatóanyagok, amelyek fokozatosan töltik fel a bőrt nedvességgel.

Használata: használjunk a szokásos krémünk alá reggel és/vagy este. Ultra-hidratáló textúra.
 

Re-Time Serum – Ránctalanító Szérum, 30 ml


Javasolt alkalmazása: minden típusú ráncra: dinamikus, dehidratáltság okozta vagy mély ráncokra.

Kulcs összetevői: A-vitamin (retinol), vezető anti aging hatóanyagként van számon tartva a bőrgyógyászatban, minden típusú ránc ellen hatékony és szemmel láthatóan javít azok megjelenésén. Arg-Lys Peptid: erőteljes izom relaxáns, különösen hatékony a mimikai ráncok ellen. Hialuronsav, amely az esztétikai orvoslásban a hidratáló és bőrfeltöltő hatásairól ismert, hatékonyan simítja el a bőr dehidratáltságának köszönhető ráncokat. Wakame 14G: nagyon hatékony bőr revitalizáló, amelyet génkutatások ihlettek és abban segít, hogy az arc fiatalsága szemmel láthatóvá váljon.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a megtisztított arcbőrre a szokásos krémünk alá.
Fluid gél állag, bőrfeszesítő hatással.
 

AA-Lift Serum – Feszesítő Szérum, 30 ml


Javasolt alkalmazása: megereszkedett, rugalmasságát és tónusát vesztett bőrre

Kulcs összetevői: kollagén: az esztétikai gyógyászatban simító hatásáért alkalmazzák. Elasztin peptid: elasztin fehérje, ami aminosavakból áll. Láthatóan fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát. Xylose: esszenciális cukor, glikáció* ellenes hatásáról híres, tónusosabbá teszi a bőrt. Sorghum juice (cirok kivonat): növényi összetevő, amely rugalmassá teszi a bőrfelszínt.
*glikáció: amikor a cukor a fehérjéhez kötődik – egy mechanizmus, amely gyorsítja az öregedést és növeli a gyulladásszintet

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a megtisztított arcbőrre a szokásos krémünk alá.
Lifting hatású fluid textúra.
 

P-Bright Serum – Pigment folt elleni Szérum, 30 ml


Javasolt alkalmazása: pigment foltos, sötét foltos bőrre, egyeletlen bőrfelszínre, ragyogását vesztett bőrre

Kulcs összetevői: Fitinsav, amely egy orvosi kémiai hámlasztókban gyakorta használt anyag, látványos bőrszínt kiegyenlítő hatásáról ismert. Arabino-xyloses β1-4, új generációs komplex, amely a fitokémiai fregmentáció innovációja a sötét foltok láthatóságának javításában. C-Vitamin, ismert antioxidáns, ragyogóvá teszi az arcszínt. Papain karbomer, kíméletes enzimatikus hámlasztó hatóanyag egységesítő és ragyogást fokozó hatással.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a megtisztított arcbőrre a szokásos krémünk alá.
Bőrkiegyenlítő fluid állagú.
 

C-Light Serum – Ragyogást fokozó Szérum, 30 ml


Javasolt alkalmazása: fakó, fáradt bőrre

Kulcs összetevői: H-vitamin, más néven biotin, a bőrben természetesen jelen lévő vitamin, amely tudvalevőleg nélkülözhetetlen a gyönyörű bőrhöz. HRH-14 Polyphenol, egy kivételesen aktív antioxidáns hatóanyag, amelyet a Haberlea Rhodopensis (Haberle virág) növényből vonnak ki. Segít a bőr ragyogásának fokozásában. NCTF®: a Filorga hatóanyag komplexe, amelyet mezoterápiában is használnak. Azonnal látható bőrminőség javulást eredményez.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a megtisztított arcbőrre a szokásos krémünk alá.
Könnyű textúra, azonnali ragyogás a bőrnek.
 

ßD-Balance Serum – Bőrszabályozó Szérum, 30 ml


Javasolt alkalmazása: kombinált és zsíros bőrre. Tág pórusok, bőrhibák és kifényesedés esetén.

Kulcs összetevői: Cink: kordában tartja a bőr zsírosodását és mattító hatású. Szalicilsav: kíméletes bőrhámlasztó sav, amely csökkenti a pórusok méretét és javít a bőrhibák láthatóságán. Beta-HDB3: ön tisztítja a bőrt, csökkenti a bőrhibák számát. Növényi kivonat: antioxidáns, segít fenntartani a tiszta, bőrhibáktól mentes bőrképet. 

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a megtisztított arcbőrre a szokásos krémünk alá.
Könnyű, mattító hatású textúra.
 

GR-Youth Mask – A bőr teltségét növelő „plumping” maszk, 50 ml


Javasolt alkalmazása: fáradt, dehidratált, ragyogását vesztett bőrre

Kulcs összetevői: Gal-Rha poliszacharidok: vízzel csiszolt cukrok, melyek segítenek visszaállítani a bőr természetes vízháztartását és látványosan feltöltik azt. Shea vaj + Babasszu olaj: pótolják a bőr lipidjeit, impregnálnak, ezáltal a bőr felszíne kisimul, és egészségtől ragyogóvá válik.

Használata: alkalmazzuk egy héten egyszer, bőséges mennyiségben vigyük fel a bőrre és hagyjuk rajta 15-30 percig, majd meleg vízzel mossuk le. Szuper krémes textúra.
 

5HP Youth Cream – Regeneráló krém normál/száraz bőrre, 50 ml

Javasolt alkalmazása: napi használatra tervezett bőrfiatalító krém normál és száraz bőrtípusokra. Feszesítő, anti-aging krém, amely fokozza a bőr ragyogását.

Kulcs összetevői: Hydroxyproline: bőrfiatalító hatóanyag, amely természetesen is jelen van a bőrben – globálisan hat az öregedés látható jelei ellen. B5 provitamin: vezető hidratáló összetevő, egyensúlyba hozza a bőr vízháztartását és a száraz bőr tüneteit orvosolja. Oleo-komplex² : szuper bőrfeltöltő komplex argán olajjal és mangó vajjal, mely azonnali komfortos bőrérzetet és simaságot biztosít a normál vagy száraz bőr számára. NCTF®+Hialuronsav: anti-aging öregedés gátló mezoterápiás komplex, amely a bőrminőséget javító hatásáról híres, segít, hogy a bőr újra sima, fiatalos kinézetű legyen.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a bőrtípusunknak megfelelő szérum használatát követően. Gazdag, bársonyos állagú krém.
 

6HP Youth Cream – Regeneráló krém kombinált bőrre, 50 ml


Javasolt alkalmazása: napi használatra tervezett bőrfiatalító krém vegyes bőrtípusra. Feszesítő, anti-aging krém, amely fokozza a bőr ragyogását.

Kulcs összetevői: Hydroxyproline: bőrfiatalító hatóanyag, amely természetesen is jelen van a bőrben – globálisan hat az öregedés látható jelei ellen. Cink és B6 Vitamin: kontrollálják a bőr zsírosságát és hosszantartó matt hatást biztosítanak. Lentiscus 95: hatásos gyógyító összetevő, amely összehúzza a pórusokat és egységes, sima bőrfelszínt biztosít.
 NCTF®+Hialuronsav: anti-aging öregedés gátló mezoterápiás komplex, amely a bőrminőséget javító hatásáról híres, segít, hogy a bőr újra sima, fiatalos kinézetű legyen.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a bőrtípusunknak megfelelő szérum használatát követően. Könnyű, mattító hatású textúra.
 

B3-Recovery Cream – Bőrnyugtató krém, 50 ml


Javasolt alkalmazása: Ideális a bőr utókezelésére (savas) hámlasztás, lézerkezelés, vagy injekciós esztétikai beavatkozás esetén

Kulcs összetevői: B3 vitamin + H-Urea: regeneráló hidratáló összetevők, feltöltik a bőrt nedvességgel, helyreállítják annak vízháztartását. Növényi alapú komplex: erőteljes nyugtató hatásáról ismert, képes megszüntetni a száraz bőr okozta kellemetlen tüneteket, mint például a bőrfeszülés. Mirabilis Jalapa kivonat: A csodatölcsér nevű virág kivonata, kiváló bőrnyugtató, ellenállóbbá teszi az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőröket. Rhamno Komplex: csökkenti a bőr pirosságát, amit a száraz bőr velejárója, illetve csökkenti az agresszív, a bőr védelmi rétegét megbontó esztétikai bőrkezelések okozta bőrvörösséget is. NCTF® és hialuronsav: anti-aging mezoterápiás összetevő komplex, amely javítja a bőrminőséget, visszaállítja a bőr fiatalos megjelenését.

Használata: használjuk bőrnyugtatásra, a kipirosodott, érzékeny területeket arcon és testen egyaránt, naponta többször ismételve a felkenést.
 

HXR-Eye Cream – Szemránckrém, 15 ml

Javasolt alkalmazása: bőrfiatalító hatású szemkörnyék ápoló krém ráncok, sötét karikák ellen, puffadt szemekre és dehidratált szemkörnyéki bőrre. 

Kulcs összetevői: Hexylresorcinol: a bőrragyogást fokozó kozmetikai kezelések alapösszetevője, amely egyben kiváló összetevő a sötét karikák ellen is. Arg-Lys Peptid: Erőteljes bőrnyugtató, láthatóan kisimítja a szemkörnyék finom ráncait. Escin: bőrstimuláló hatóanyag, segít csökkenteni a szem alatti táskák méretét és a szem körüli bőr duzzadtságát.  NCTF®+Hialuronsav: anti-aging öregedés gátló mezoterápiás komplex, amely a bőrminőséget javító hatásáról híres, segít, hogy a bőr újra sima, fiatalos kinézetű legyen.

Használata: reggel és/vagy este alkalmazzuk a szem környékének finom bőrére. Kis mennyiség is elég belőle. Finoman ütögessük a bőrbe.
 

Nourushing Body Balm – Tápláló Testápoló Balzsam, 200 ml


Javasolt alkalmazása: száraz, dehidratált bőrre 

Hatása: Ápoló, tápláló hatóanyagokban gazdag krém, amely vékony lipid réteggel vonja be a bőrt, hogy védelmet biztosítson számára és megerősítse a bőr természetes védőrétegét, helyreállítsa a bőr vízháztartását.

Használata: alkalmazza reggel és/vagy este. Extra selymes, balzsamos textúra, amely kényezteti az érzékeket.
 

E-Youth 50 Sun Cream – SPF 50 Faktoros Fényvédőkrém, 50 ml

Javasolt alkalmazása: napi fényvédelem, hidratálás, öregedés gátló, segít megakadályozni a pigment foltok kialakulását

Kulcs összetevői: E-vitamin: erős antioxidáns, amely felveszi a harcot a káros napsugarak okozta bőröregedéssel szemben. B3 vitamin: regeneráló, segít megőrizni a bőr fiatalságát valamint, segít helyreállítani az UV sugárzás okozta károkat a bőrben. SC-Komplex: vízmegkötő hatóanyag kombináció mélyhidratáló hatással, tartósan helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Szarkozin: aminosav, bőrtökéletesítő hatóanyag, amely gátolja a bőr kifényesedését, és hosszantartó matt hatást biztosít. UVA/UVB védelem: erős fényszűrőkkel a mindennapi fényvédelem biztosítására.

Használata: használjuk reggel, mielőtt bőrünket kitennénk a napfény hatásának. A nap folyamán többször is alkalmazhatjuk, amennyiben szükséges. Ne tegye ki bőrét hosszú ideg erős napsugárzásnak, akkor sem, ha fényvédő krémet használ!
 
 

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.