FORGÓ

MODERN KOZMETIKAI KEZELÉSEK, ARCFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Manapság, a modern anti-aging orvoskozmetologiai és kozmetikai kezelések virágkorában az arcfiatalítás egyre szélesebb réteg számára elérhető. Kíméletes, fájdalommentes eljárások ezek, pénztárcakímélőbb és kevésbé drasztikus megoldást jelentenek a sebészkéssel szemben. A szépségipar bőséges arcfiatalító kozmetikum és –kezelés kínálatában könnyű elveszni. Nehéz megtalálni azt a terméket/termékcsoportot és kiváltképp azt a szakembert, akire rá merjük bízni magunkat, elvégre a bőrünket visszük a vásárra…

A LAVENDER CENTRUM  elhivatott, sokrétű tapasztalattal rendelkező, szakképzett csapata szívügyének tekinti az Ön szépségét és egészségét. Tudjuk, hogy az arcfiatalító kezelések akkor eredményesek igazán, ha Ön is elégedetten távozik szalonunkból. Akkor fog ragyogni az arca, és nekünk éppen ez a célunk.
Dr. Kathó Jenő plasztikai sebész szakorvos
Dr. Kathó Jenő

1979.  Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar                                    
1983.  Fül – orr – gégegyógyászat
1995.  Plasztikai (égés ) sebészet

Szakterület egynapos sebészetben:

Mellkorrekciók (nagyobbítás, felvarrás, kisebbítés),
Arcplasztikák, Toka- Orrplasztika
Szemhéj plasztika,
Fül-korrekciók,
Hasplasztika, Intim plasztika (kisajak-kisebbítés),
Ajakplasztika, ajakfeltöltés, Injekciós ráncfeltöltés,
Injekciós bőrmegújító kezelés,
Bőrelváltozások (anyajegy, szemölcs, bőrdaganat, kásadaganat, stb.) eltávolítása, Hegkorrekciók
Amíra - Kozmetikus-Dietetikus / HKO, BRT, Arckezelések, Testkezelések
Amíra arckezelések, testkezelések

Arcfiatalítás injekciók és kés nélkül, a HKO segítségével


A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) módszerei természetes megoldást kínálnak a bőröregedés elleni küzdelemben, valamint egyéb bőrproblémák kezelésében is eredményesnek bizonyulnak. A speciális, bioaktív arckezelések tisztítják a pórusokat és intenzíven regenerálják a bőrt. A HKO arcfiatalító eljárások során alkalmazott arcpakolások 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, melyeket nyugodtan el is fogyaszthatna a kedves vendég, ha úgy tartaná kedve.

Tekintse meg az igénybe vehető kozmetikai kezelések árlistáját !

Ismerje meg BRT szolgáltatásunkat is!


A bioregulációs mágnesterápia (BRT) egy, a sejtműködést optimalizáló eljárás, melynek áldásos hatásai kívül-belül egyaránt érezhetőek. A bioreguláció a szervezet elektromágneses mivoltán alapuló önszabályozási folyamat. Ha bármi okból felborul az egyensúly a környezet és az egyén között, az kellemetlen közérzeti, komolyabb esetben súlyos egészségügyi panaszokat is előidézhet. A bioregulációs mágnesterápia ebben hivatott segíteni.

Amíra Shárkia kozmetikus és dietetikus, a külső-belső egészség fenntartásának elkötelezett híve, munkájában a szépség és egészség harmóniájának megteremtése a célja.
A szakmai továbbképzéseken, konferenciákon rendszeresen részt vevő Amíra elsőrangú kozmetikumokat és speciális gyógyélelmiszereket használ kezelései során.
Sokszínű szolgáltatási palettáján a HKO és BRT eljárások mellett egyéb kozmetikai kezeléseket - arc- és testmasszázs - is megtalálunk.

Tudjon meg többet az Amíránál elérhető arcfiatalító kezelésekről !
ERIKA - Kozmetikus, Természetgyógyász / , Legmodernebb kozmetikai kezelések , Hyamatrix szakértő
Erika
 
Kozmetikus, természetgyógyász, Hyamatrix specialista, lélekkozmetikus. 17 éves gyakorlata során kizárólag prémium kategóriás termékekkel szerzett tapasztalatot, munkájában egyedi módszert alkalmaz. Minden vendégnek egyénre szabott kezelést állít össze, figyelembe véve a bőr és lélek aktuális állapotát. A  HYAMATRIXHIFUGUNA BIOLIFTING , ill.  ANIMI arcmasszázsszolgáltatásokkal, valamint a kapcsolódó homeopátiás termékek segítségével végzi az „arcszobrászkodást”, ráncfeltöltést. Ezen korszerű termékek használata az innovatív eljárásokkal kiegészítve meglepő, szembetűnő változást eredményez.
Allison Anna - Pár és Szexuálterapeuta (nem csak pároknak)
Dévényi Kathy sminktetoválás
 
Az emberi szexualitás végtelenül szerteágazó, mely végigkíséri életünket. Azt vallom, egy boldog, harmónikus  párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet. Az egymás iránti nyitottság, bizalom és együttműködés megléte fontos szerepet játszanak ennek fenntartásában. Adódnak az életben olyan helyzetek, ahol ez az egyensúly felborul. Konfliktusok, problémák keletkeznek, melyeket már nem vagyunk képesek önállóan kezelni, megoldani.

Ilyen esetekben érdemes egy szakember segítségét igénybe venni, aki hozzásegíthet egy pozitív változáshoz, mely a megoldás kulcsát jelentheti az adott problémára.

Szexuálterapeutaként célom, hogy segítsek az egyes felmerülő problémák azonosításában, akialakult nehézségek megoldásában. A terápia során kognitív viselkedés terápiát alkalmazok, melyet kiegészítek különböző rekreációs és rehabilitációs módszerekkel, egyénre szabott személyiség fejlesztéssel.

Specializációk: 
Felnőtt szexuális tanácsadás és konzultáció
Házassági és párkapcsolati konfliktusok kezelése
Szexuális vágy/libidó csökkenése, hiánya vagy esetleges megszűnése
Női orgazmus zavarai
Fájdalmas szexuális élet
Szexuális élet a terhesség alatt, majd a szülést követően
Merevedési problémák
Korai magömlés
Ejakulációs nehézségek
Szexuális függőség, pornó függőség 

Elég egy kósza gondolat vagy elhatározás a változás kezdetéhez!  
Manikűr - Pedikűr
SLIDER4

JOLÁN (ERZSÉBET)

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.  SZAKMAI VEZETŐ.   Oklevelét 2013-ban szerezte, azóta is hobbiként imádja munkáját. Szolgáltatáslistáján megtalálható a  gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés  , illetve a  pedikűr  is. Szakmai tapasztalata mellett kreativitása is figyelemre méltó, melyet körömdíszítés során kamatoztat. Naprakész az aktuális trendeket illetően, és rendszeresen részt vesz online versenyeken, tudását folyamatosan fejleszti. Leginkább a vendég mosolya, elégedettsége motiválja, és mindent meg is tesz a tökéletes eredményért: kiemelkedő minőségű alapanyagokkal és szakmai precizitással dolgozik.
Kattintson a képre  Jolán munkáinak megtekintéséhez!

ANIKÓ

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.   15 éves éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Precíz, megbízható, figyelmes szakember. Szereti a szakmáját, valamint az emberekkel foglalkozni. A munkájára jellemző a természetesség, legyen az francia vagy japán manikűr, gél lakkozás, műkörömépítés vagy a pedikűr.
Jellemzően részt vesz minden szakmát érintő képzésen, mert szereti az újdonságokat. Munkájának motivációja a vendég elégedettsége.
Kattintson  a képre  Anikó munkáinak megtekintéséhez!

MAYA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő  .   Magabiztos gyakorlata több éves szakmai tapasztalat gyümölcse.
Pedikűrben   egyaránt magas szakmai színvonalat képvisel. A lábápolás mellett kezünkhöz is biztos kézzel nyúl, legyen szó manikűrről,  francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról vagy körömépítésről
A díszítésben hasonlóan letisztult, elegáns végeredményre számíthatunk tőle. Profizmusa garancia az elégedettségre.
Kattintson  a képre Maya munkáinak megtekintéséhez!

BÖBE

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, pedikűrös.  , 2007 óta. Szakmai tapasztalata mellett példaértékű türelmének, figyelmes, empatikus hozzáállásának is köszönheti folyamatosan bővülő vendégkörét. Magabiztosan mozog a gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés világában éppúgy, mint a pedikűr    területén. Bármely szolgáltatását is kívánjuk igénybe venni, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi végeredményt kapunk. Profizmusának titka, hogy számára minden körülmények között a vendég és annak elégedettsége a legfontosabb. Kattintson a képre Böbe munkáinak megtekintéséhez!
 
Nail Care Line OPI&CND

Vegye igénybe széles körű szolgáltatásainkat különlegesen nyugtató, relaxációt elősegítő környezetben: bioreguláció, manikűr, esztétikai és gyógypedikűr, tartós gél lakkozás, műkörömépítés, japán manikűr, SPA kezelés. A 1024 Budapest, Retek utca 10-ben  Mammut I. Bevásárló- és Szórakoztató Központ bal oldalán, jól megközelíthető helyszínen várjuk szépülni, kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeinket.

Olyan szalon kialakítása volt a cél, ahol a szépészeti szolgáltatások igényes, elegáns környezetben, a legmodernebb technológiával társítva, elérhető áron vehetők igénybe. Jól átgondolt koncepció alapján, a vendégek teljes nyugalmát és kényelmét szolgáló, pedikűröskabin-rendszerben, és különleges környezetben várjuk kedves vendégeinket. Személyzetünk magas szintű szakmai felkészültsége garantálja az Ön elégedettségét.

“Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.” -Bengt Danielsson

A LAVENDER CENTRUMBA először látogató vendég érezni fogja, hogy különleges odafigyeléssel készültünk a fogadására, és szeretnénk, ha a “My Day” érzéssel távozna. Reméljük, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk!

Lavender vendégei voltak
SLIDER2
Dobó Kata
Dobó Katának is kedvence az OPI Red Hot Rio gyönyörű piros színe.
Bálint Antónia
Bálint Antónia jól tudja a női szépség titkát.. A Lavender Nails csapata pedig segít neki megvalósítani.
Kustánczi Lia
Kustánczi Lia is ellátogatott hozzánk, mert Ő is tudja, hogy a tökéletes megjelenés fontos részét képezik az ápolt lábak is
Voksán Virág
Voksán Virág pörgős életvitele mellett, megnyugvást és szakértelmet talált a Lavender Nails szalonban
 
Cikkek
Bioreguláció (BRT) technológia
Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. Ezen folyamatok elektromágneses elven való önszabályozását nevezzük bioregulációnak...
Tovább
Szépülni és regenerálódni egy időben
Évek óta tartó trend, hogy egész nap rohanunk, és egyre kevesebb időt vagyunk meghitt, nyugodt környezetben. Éppen ezért felértékelődtek a pihenésre, relaxációra szánt percek...
Tovább
Miért TEOXANE?
A svájci Teoxane ORVOS-KOZMETKAI termékcsalád az egyetlen olyan kozmetikum, amely keresztkötött hyaluronsavat tartalmaz; ugyanazt, amit az injektálható töltőanyagok gyártásához is használnak...
Tovább
SLIDER3
 
Oszd meg velünk véleményed!
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.