FORGÓ
Foglaljon időpontot egyszerűen weboldalunkon keresztül.
Nincs más dolga mint kitölteni űrlapunkat és kiválasztani a legmegfelelőbb szabad időpontot...

MODERN KOZMETIKAI KEZELÉSEK, ARCFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

Manapság, a modern anti-aging orvoskozmetologiai és kozmetikai kezelések virágkorában az arcfiatalítás egyre szélesebb réteg számára elérhető. Kíméletes, fájdalommentes eljárások ezek, pénztárcakímélőbb és kevésbé drasztikus megoldást jelentenek a sebészkéssel szemben. A szépségipar bőséges arcfiatalító kozmetikum és –kezelés kínálatában könnyű elveszni. Nehéz megtalálni azt a terméket/termékcsoportot és kiváltképp azt a szakembert, akire rá merjük bízni magunkat, elvégre a bőrünket visszük a vásárra…

A LAVENDER CENTRUM  elhivatott, sokrétű tapasztalattal rendelkező, szakképzett csapata szívügyének tekinti az Ön szépségét és egészségét. Tudjuk, hogy az arcfiatalító kezelések akkor eredményesek igazán, ha Ön is elégedetten távozik szalonunkból. Akkor fog ragyogni az arca, és nekünk éppen ez a célunk.
Dr. Gáspár Lilla HIFU specialista, orvoskozmetológia
Dévényi Kathy sminktetoválás
 
A HIFU-val történő arcfiatalítás, jelenleg a legmodernebb non-invazív eljárás. A magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmazva 5 mélységben dolgozik, mely arcfiatalításra és testszobrászatra is alkalmas. Az ultrahanghullámok a fókuszpontokban, a bőr megfelelő rétegeiben, apró, hő okozta sérülési pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést, erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, így megemeli az arcot, eltünteti a felesleges zsírszövetet, csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt és testkontúrt.
 
 
Hajszálérproblémák és kisebb bőrproblémák esztétikai kezelésére a legmodernebb rádiófrekvenciás eljárást (RF) Viridex készülékkel végezzük. Az ezzel történő kezeléseknek hosszútávú mellékhatásai nincsenek, kevésbé fájdalmasak, mint a piacon megtalálható más alternatív kezelések.
 
Az RF-csodája
 
Sokunk találkozott már a feszesítés fogalmával, ez a kozmetikában számunkra egy felbecsülhetetlen és azonnali látványt előidéző kezelési fajta. Akár 30-as vagy 60-as vendégeink számára is kifejezetten ajánlható, nagyon kedvező kezelési eljárás. Mi is ez igazából? Hogyan hat valójában?
A rádiófrekvenciát évek óta használják orvosi eljárások során, hő-koagulátorként, ablatív célból stb.. A kozmetikai iparban, kezdetben még igen gyors felmelegedésű, monopoláris RF-gépek léteztek, nem feltétlen voltak időtakarékosak, de jók voltak, feszesítés és fogyasztás céljából. A technika fejlődése és a kozmetikai piaci igények jóvoltából nem csak egy póluson, hanem multipoláris gépeket is megvehettek a kozmetikusok. A több póluson történő kezelések által azonban megvalósult a kényelmes anti-ageing rádiófrekvenciás kezelések kora.

Sokakban tévhitek alakulnak ki a hatásmechanizmus miatt, oszlassuk el:
Amikor kezelünk a rádiófrekvenciás gépünkkel, a két elektróda között a rádiófrekvencia hőt termel az irhában vagy az irha-zsírszövet határán, az erek áteresztőképessége megváltozik, majd mesterséges ödéma alakul ki - ennek a látványa a feszesebb bőr - az elsődleges hatás itt kezdődik, nem pedig a fibroblasztosodásban. A kollagén molekulákat a fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, helytülő sejtek) állítják elő, melyek az elsődleges hőhatásra megduzzadnak, a megnövekedett anyagcsere-forgalomnak köszönhetően a sejtek ezt a hőhatást „sokk-ként élik meg”, ezért a „leányfilamentumok” előállítása felgyorsul, amelyekből több lépcsőben kollagén alakul. Ez azonban kúraszerű kezelések által valósul meg, illetve lesz tartós. 

Tartósság, anti-age, látványos, eredményes kezelés. Ez maga az RF!
Amíra - Kozmetikus-Dietetikus / HKO, BRT, Arckezelések, Testkezelések
Amíra arckezelések, testkezelések

Arcfiatalítás injekciók és kés nélkül, a HKO segítségével


A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) módszerei természetes megoldást kínálnak a bőröregedés elleni küzdelemben, valamint egyéb bőrproblémák kezelésében is eredményesnek bizonyulnak. A speciális, bioaktív arckezelések tisztítják a pórusokat és intenzíven regenerálják a bőrt. A HKO arcfiatalító eljárások során alkalmazott arcpakolások 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, melyeket nyugodtan el is fogyaszthatna a kedves vendég, ha úgy tartaná kedve.

Tekintse meg a szalonunkban igénybe vehető kozmetikai kezelések árlistáját !

Ismerje meg BRT szolgáltatásunkat is!


A bioregulációs mágnesterápia (BRT) egy, a sejtműködést optimalizáló eljárás, melynek áldásos hatásai kívül-belül egyaránt érezhetőek. A bioreguláció a szervezet elektromágneses mivoltán alapuló önszabályozási folyamat. Ha bármi okból felborul az egyensúly a környezet és az egyén között, az kellemetlen közérzeti, komolyabb esetben súlyos egészségügyi panaszokat is előidézhet. A bioregulációs mágnesterápia ebben hivatott segíteni.

Amíra Shárkia kozmetikus és dietetikus, a külső-belső egészség fenntartásának elkötelezett híve, munkájában a szépség és egészség harmóniájának megteremtése a célja.
A szakmai továbbképzéseken, konferenciákon rendszeresen részt vevő Amíra elsőrangú kozmetikumokat és speciális gyógyélelmiszereket használ kezelései során.
Sokszínű szolgáltatási palettáján a HKO és BRT eljárások mellett egyéb kozmetikai kezeléseket - arc- és testmasszázs - is megtalálunk.

Tudjon meg többet az Amíránál elérhető arcfiatalító kezelésekről !
ERIKA - Kozmetikus, Természetgyógyász / , Legmodernebb kozmetikai kezelések , Hyamatrix szakértő
Erika
 
Kozmetikus, természetgyógyász, Hyamatrix specialista, lélekkozmetikus. 17 éves gyakorlata során kizárólag prémium kategóriás termékekkel szerzett tapasztalatot, munkájában egyedi módszert alkalmaz. Minden vendégnek egyénre szabott kezelést állít össze, figyelembe véve a bőr és lélek aktuális állapotát. A  HYAMATRIXGUNA BIOLIFTING , ill.  ANIMI arcmasszázsszolgáltatásokkal, valamint a kapcsolódó homeopátiás termékek segítségével végzi az „arcszobrászkodást”, ráncfeltöltést. Ezen korszerű termékek használata az innovatív eljárásokkal kiegészítve meglepő, szembetűnő változást eredményez.
Allison Anna - Pár és Szexuálterapeuta (nem csak pároknak)
Dévényi Kathy sminktetoválás

Az emberi szexualitás végtelenül szerteágazó, mely végigkíséri életünket. Azt vallom, egy boldog, harmónikus  párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet. Az egymás iránti nyitottság, bizalom és együttműködés megléte fontos szerepet játszanak ennek fenntartásában. Adódnak az életben olyan helyzetek, ahol ez az egyensúly felborul. Konfliktusok, problémák keletkeznek, melyeket már nem vagyunk képesek önállóan kezelni, megoldani.

Ilyen esetekben érdemes egy szakember segítségét igénybe venni, aki hozzásegíthet egy pozitív változáshoz, mely a megoldás kulcsát jelentheti az adott problémára.

Szexuálterapeutaként célom, hogy segítsek az egyes felmerülő problémák azonosításában, akialakult nehézségek megoldásában. A terápia során kognitív viselkedés terápiát alkalmazok, melyet kiegészítek különböző rekreációs és rehabilitációs módszerekkel, egyénre szabott személyiség fejlesztéssel.

Specializációk: 
Felnőtt szexuális tanácsadás és konzultáció
Házassági és párkapcsolati konfliktusok kezelése
Szexuális vágy/libidó csökkenése, hiánya vagy esetleges megszűnése
Női orgazmus zavarai
Fájdalmas szexuális élet
Szexuális élet a terhesség alatt, majd a szülést követően
Merevedési problémák
Korai magömlés
Ejakulációs nehézségek
Szexuális függőség, pornó függőség 

Elég egy kósza gondolat vagy elhatározás a változás kezdetéhez!  
Manikűr - Pedikűr
SLIDER4

JOLÁN (ERZSÉBET)

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.  SZAKMAI VEZETŐ.   Oklevelét 2013-ban szerezte, azóta is hobbiként imádja munkáját. Szolgáltatáslistáján megtalálható a  gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés  , illetve a  pedikűr  is. Szakmai tapasztalata mellett kreativitása is figyelemre méltó, melyet körömdíszítés során kamatoztat. Naprakész az aktuális trendeket illetően, és rendszeresen részt vesz online versenyeken, tudását folyamatosan fejleszti. Leginkább a vendég mosolya, elégedettsége motiválja, és mindent meg is tesz a tökéletes eredményért: kiemelkedő minőségű alapanyagokkal és szakmai precizitással dolgozik.
Kattintson a képre  Jolán munkáinak megtekintéséhez!

KRISZTINA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő.  Több éves éves szakmai tapasztalat rendelkezik.
Pedikűrre is ingen nagy hangsúlyt fektetett a képzés során, mivel ez a vendégnek óriási változást és megkönnyebülést ad.
Munkájára a letisztult, fiatalos formák jellemzőek, legy szó manikűrről, francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról, körömépítésről   vagy pedikűrről. Imádja a szakmáját, ami egyben a hobbija.
Ennek  szeretete garantálja a munkája végeredményét.
Kattintson  a képre Krisztina munkáinak megtekintéséhez!

MAYA

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő  .   Magabiztos gyakorlata több éves szakmai tapasztalat gyümölcse.
Pedikűrben   egyaránt magas szakmai színvonalat képvisel. A lábápolás mellett kezünkhöz is biztos kézzel nyúl, legyen szó manikűrről,  francia manikűrről, lakkozásról, gél lakkozásról vagy körömépítésről
A díszítésben hasonlóan letisztult, elegáns végeredményre számíthatunk tőle. Profizmusa garancia az elégedettségre.
Kattintson  a képre Maya munkáinak megtekintéséhez!

BÖBE

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő, pedikűrös.  , 2007 óta. Szakmai tapasztalata mellett példaértékű türelmének, figyelmes, empatikus hozzáállásának is köszönheti folyamatosan bővülő vendégkörét. Magabiztosan mozog a gél lakkozás, francia manikűr, műkörömépítés világában éppúgy, mint a pedikűr    területén. Bármely szolgáltatását is kívánjuk igénybe venni, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi végeredményt kapunk. Profizmusának titka, hogy számára minden körülmények között a vendég és annak elégedettsége a legfontosabb. Kattintson a képre Böbe munkáinak megtekintéséhez!
 
Nail Care Line OPI&CND

Vegye igénybe széles körű szolgáltatásainkat különlegesen nyugtató, relaxációt elősegítő környezetben: bioreguláció, manikűr, esztétikai és gyógypedikűr, tartós gél lakkozás, műkörömépítés, japán manikűr, SPA kezelés. A 1024 Budapest, Retek utca 10-ben  Mammut I. Bevásárló- és Szórakoztató Központ bal oldalán, jól megközelíthető helyszínen várjuk szépülni, kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeinket.

Olyan szalon kialakítása volt a cél, ahol a szépészeti szolgáltatások igényes, elegáns környezetben, a legmodernebb technológiával társítva, elérhető áron vehetők igénybe. Jól átgondolt koncepció alapján, a vendégek teljes nyugalmát és kényelmét szolgáló, pedikűröskabin-rendszerben, és különleges környezetben várjuk kedves vendégeinket. Személyzetünk magas szintű szakmai felkészültsége garantálja az Ön elégedettségét.

“Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.” -Bengt Danielsson

A LAVENDER CENTRUMBA először látogató vendég érezni fogja, hogy különleges odafigyeléssel készültünk a fogadására, és szeretnénk, ha a “My Day” érzéssel távozna. Reméljük, hogy hamarosan Ön is ellátogat hozzánk!

Lavender Nails vendégei voltak
SLIDER2
Dobó Kata
Dobó Katának is kedvence az OPI Red Hot Rio gyönyörű piros színe.
Bálint Antónia
Bálint Antónia jól tudja a női szépség titkát.. A Lavender Nails csapata pedig segít neki megvalósítani.
Kustánczi Lia
Kustánczi Lia is ellátogatott hozzánk, mert Ő is tudja, hogy a tökéletes megjelenés fontos részét képezik az ápolt lábak is
Voksán Virág
Voksán Virág pörgős életvitele mellett, megnyugvást és szakértelmet talált a Lavender Nails szalonban
 
Cikkek
Bioreguláció (BRT) technológia
Sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. Ezen folyamatok elektromágneses elven való önszabályozását nevezzük bioregulációnak...
Tovább
Szépülni és regenerálódni egy időben
Évek óta tartó trend, hogy egész nap rohanunk, és egyre kevesebb időt vagyunk meghitt, nyugodt környezetben. Éppen ezért felértékelődtek a pihenésre, relaxációra szánt percek...
Tovább
Miért TEOXANE?
A svájci Teoxane ORVOS-KOZMETKAI termékcsalád az egyetlen olyan kozmetikum, amely keresztkötött hyaluronsavat tartalmaz; ugyanazt, amit az injektálható töltőanyagok gyártásához is használnak...
Tovább
SLIDER3
 
Oszd meg velünk véleményed!
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.