VitaFruit®
VitaFruit® (növényi ital)

A gyümölcsökben lévő jótékony tápanyagokra szert tenni most egyszerűbb, mint valaha! A teljesen természetes Sunrider VitaFruit® könnyű hozzáférést biztosít a gyümölcsökből származó koncentrált vitaminokhoz. Nagyon finom hideg vízzel hígítva vagy kedvenc Sunrider® italához ( Fortune Delight® vagy Calli®) keverve. A Sunrider VitaFruit® egy különleges gyümölcskoncentrátum.
 
A VitaFruit® gondosan válogatott egzotikus gyümölcsökből készült vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag, erősen koncentrált, mézzel elkevert ízletes gyümölcslé. A Vitafruit® fogyasztása révén teljes értékű, növényi eredetű vitaminokhoz és tápanyagokhoz juthatunk, amelyeket a szervezet könnyen feldolgoz, és gyorsan, természetes módon reagál rá. A VitaFruit® C-, E-vitamin, béta-karotin, B-vitaminok, kalcium, magnézium és aminosavak természetes és bőséges forrása. Ezek az anyagok kutatási eredmények szerint is hatékonyan közömbösítik az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabad gyököket. Mai táplálkozáskultúránkban sajnos egyre kisebb mennyiségben jutunk hozzá ezekhez az antioxidánsokhoz.
 
Előnyös tulajdonságai:
 
  • • A C- és E-vitamin közömbösíti a szervezetben felszaporodott szabad gyököket
  • A C-vitamin a VitaFruit®-ban stabil, nem bomlékony formában található, segíti a szervezet saját kollagén- és elasztin termelését, így rugalmasabbá teszi a bőrt
  • A zsírban oldódó E-vitamin a vér kiegyensúlyozott működését támogatja (alvadási folyamatok, oxigén szállítás)
  • Az ugyancsak zsírban oldódó A-vitamin a szem, a nyálkahártyák és a bőr regenerálódását is látványosan támogatja
  • A B-vitaminok, köztük a tiamin, riboflavin, niacin, B6- és B12-vitamin, pantotenát,
  • para-amino-benzoésav, inozitol és biotin, segítik az új sejtek felépülését, kiegyensúlyozott működését, az idegrendszer regenerációját
  • A VitaFruit®-ban természetes arányban előforduló kalcium és magnézium elősegíti
  • a csontépítést és a megfelelő izomműködést.
 
Felhasználási javaslat:

Egy fiola VitaFruit®-ot keverjen el 2-2,5 dl vízben, Calli®-ban vagy Fortune Delight®-ban. Tetszés szerint töményen is fogyasztható.
 
Készült méz, Luo Ha Guo, citromolaj, télidinnye, datolya, narancshéj és keserű narancs felhasználásával. Tartósítószert nem tartalmaz.

10*15 ml fiola 13 000,- Ft

A termék nem gyógyszer, sem gyógyhatású készítmény. Magyarországon OÉTI és KERMI engedéllyel rendelkezik.
Napi rendszeres fogyasztása életkortól és egészségi állapottól függetlenül mindenki számára kiemelten ajánlott.
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.