Bőrápolás 4 lépésben
Bőrápolás Felsőfokon próbacsomag

A legmegfelelőbb méret személyes használatra, utazáshoz,vagy mintának! A készlet az alábbi termékeket tartalmazza, egyenként 15 ml-es kiszerelésben. Ez a négy termék a felsőfokú bőrápolási program egy-egy lépését jelenti.

A bőrkímélő Oi-Lin® Tisztítókrém ideális a zsíros felszíni szennyeződések és a smink eltávolításához. A benne lévő növényi kivonatok nyugtató elegye a tisztítással egyidejűleg hidratálja is a bőrt. (1. lépés)

Az Oi-Lin® Revitalizáló -és Tisztítóhab hatásárain, kinyílnak a bőr pórusai, így mélyen tisztítja a bőrt a víz alapú és por alapú szennyeződésektől. Szuperkoncentrált formula növényi kivonatokkal, (aloe vera levelének kivonata, zab mag olaj) tisztítja, kondícionálja, puhítja, frissíti, hidratálja a bőrt .A citrusféléknek köszönhetően az alapos hámlasztás fontos lépése. (2. lépés)

Az Oi-Lin Facial Toner® tonizáló folyadék kíméletes az érzékeny és problémás bőr számára is, de hatékonyan tonizál és erősít minden bőrtípust. (3. lépés)

Az Oi-Lin® Mélyhidratáló a benne lévő növényi (avokádó , -olívaolaj, szójabab,méhviasz, szkvalén, jojoba, mogyoró gyökér)és citrus-kivonatokkal, esszenciális olajokkal és antioxidánsokkal természetes módon nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőr, a napfény káros hatásaival szemben is. (4. lépés)

12 500,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.