Oi-Lin® Replenish Gel (Szemránczselé)
Az öregedés az élet természetes velejárója, de ez nem jelenti azt, hogy korunkat muszáj lenne mindenki számára nyilvánvalóvá tennünk „árulkodó jelekkel” arcunkon. Ezek az árulkodó jelek, mint a ráncok, szeplőszerű foltok és érdes bőrfelület, gyakran felcímkéznek bennünket, korunkat hirdetve mindenkinek. Az Oi-Lin® Szemránczselével hosszan megőrizhetjük a fiatalos megjelenést! Elsősorban a szem és ajak körüli, ráncosodásra fokozottan hajlamos érzékeny területek táplálására készült. Ideális továbbá az arc egyéb területeire is, amelyek kíméletes, ugyanakkor intenzív hidratálást igényelnek. Ez a szenzációs és méltán népszerű termék elősegíti, hogy az arcbőr mindig hidratált és selymes tapintású legyen. A tulajdonosok szakértelmével létrehozott exkluzív formula a ráncosodásra hajlamos területeken a bőrbe zárja a nedvességet, így finom, puhító hatást fejt ki, anélkül, hogy ragacsossá tenné a bőrt.

Ébredjen álomszerűen bársonyos bőrrel! Lefekvés előtt intenzív hidratáló maszkként vigyen fel egy tetszés szerinti vastagságú réteget a Szemránczseléből!

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Ez a korszerű, vízmentes zselé segíti a hidratálást, és bársonyossá varázsolja a bőrt.
  • Segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, ahelyett, hogy kívülről kísérelné meg pótolni azt.
  • A benne lévő antioxidánsok segítenek felvenni a versenyt az apró ráncokért felelős szabad gyökök káros hatásaival szemben.
  • Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak.
  • Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

Finoman vigye fel az Oi-Lin® Szemránczselét a szem környékére, illetve az intenzív hidratálást igénylő más területekre!

#350502
14 g
17 900,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.