Oi-Lin® Rebuild (Regeneráló krém)
Az Oi-Lin® Regeneráló krém elsősorban a sérült vagy problémás bőr javítására készült, de mindenkinek figyelmébe ajánljuk. Finoman eltávolítja a felszíni hámsejteket, és táplálja az ép bőrszövetet. Növényi eredetű alfa-hidroxi-savakat tartalmaz, amelyek közreműködnek a bőr megújulási ciklusainak gyorsításában, és a bőr fényét elfojtó elhalt felszíni szarusejtek fiziológiai leválásának elősegítésével hozzájárulnak a bőr fiatalítához. Ezenkívül növényi kivonatok, esszenciális olajok és antioxidánsok erős koncentrációját is tartalmazza, amelyek mind a bőrrel harmóniában segítik az egészséges, természetes megjelenést, és csökkentik az apró ráncok megjelenését. 

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Anélkül kezeli a sérült vagy problémás bőrt, hogy felsértené a felszíni bőrsejteket. 
  • Ajánljuk mindenkinek, aki nemrégiben kezdte bőrápoló termékeink használatát, már megismerkedett az alap bőrápolási programjainkkal, és szeretné bővíteni a bőr megújítására használt termékek körét. A kezdeti időszakban biztosan nagy segítséget nyújt, abban az esetben is, ha nem érzi kifejezetten problémásnak bőrét. Később tetszés szerint áttérhet egy másik különleges, intenzív hidratálást nyújtó termékünk használatára, illetve kombinálhatja is őket.
  • Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak.
  • Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

A tisztítás és a tonizálás után a tiszta arcra és nyakra vigye fel az Oi-Lin® Regeneráló krémet! A maximális hatékonyság érdekében használja utána az Oi- Lin® Különleges arcápolót vagy az Oi-Lin® Általános emulziót*. Kerülje el a szem környékét! Utána alkalmazza éjszakára az Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet; nappalra a káros UV-sugarak elleni védelem érdekében lehetőség szerint a Mélyhidratáló SPF 25-öt* használja!

#350402
14 g
15 900,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.