Oi-Lin® Mélyhidratáló krém
A Kandesn® Pórusösszehúzó folyadékkal, illetve az Oi-Lin® Arctonikkal történt tonizálás után használva az Oi-Lin® Mélyhidratáló krém intenzíven és tartósan biztosítja a bőr hidratáltságát és egészségét. Felsőfokú bőrápolási programunk befejező lépése. A sejteken belüli és sejtek közötti vízhiány megzavarja a természetes metabolizmust és a bőrszövet önjavítását. Ez az oka annak, hogy a dehidratált bőr csökkent önjavító és regenerációs képességgel rendelkezik. Mivel a száraz bőr korlátozott öngyógyító képességgel bír, sokkal fogékonyabb a különböző bőrkárosodásokra, beleértve a napsugárzás és a durva bőrtisztító anyagok által okozottakat is. Ráadásul a száraz bőr hajlamosabb a fertőzésre és irritációra, mivel sok apró repedés található rajta, amely utat nyit a baktériumok számára.

A zsíros bőr öngyógyító mechanizmusát pedig az gátolja, hogy a kóros faggyúállomány kedvez a baktériumok szaporodásának, így könnyen alakulnak ki fertőzések és gennyes bőrproblémák. Az Oi-Lin® Mélyhidratáló krém normalizálja a bőrfelszín víz-olaj egyensúlyát, így az öngyógyító képesség helyreáll.

A Sunrider egy korszerű formulát kínál, amely növényi és citruskivonatokat, illetve esszenciális olajokat tartalmaz a bőr természetes nyugtatásához és hidratálásához. Az Oi-Lin® Mélyhidratáló krém egy pihekönnyű, könnyen felszívódó készítmény.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • A benne lévő növényi és citruskivonatokkal, illetve esszenciális olajokkal mélyen hidratálja és táplálja a bőrt.
  • Használata után a bőr soha nem marad ragacsos, ellenkezőleg: rugalmassá és bársonyossá válik.
  • Este, lefekvés előtt használva alvás közben is táplálja a bőrt, és hozzájárul a bőr természetes megújulásához.
  • Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

Arctisztítás és –tonizálás után ujjbegyeivel finoman vigye fel az Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet egész arcra és nyakra, finoman végigsimítva a száraz területeken. 
Bőre megfelelő hidratálásának biztosítása érdekében nyugodtan
használja bőven!

#380603
60 ml
14 000,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.