Kandesn® Deep Moisture Lotion (Mélyhidratáló krém)
A Kandesn® Mélyhidratáló krém az alapfokú bőrápolási programunk negyedik, egyben utolsó lépése. A tisztítás és a tonizálás után a Kandesn® Mélyhidratáló krém a bőr mély hidratálását biztosítja. Ez a pihekönnyű krém anélkül hidratálja a bőrt, hogy ragacsossá tenné azt. Mivel egy bőrpuhítókban és növényi kivonatokban gazdag formula, a Kandesn® Mélyhidratáló krém megnyugtatja, hidratálja és lággyá varázsolja a kicserzett, száraz bőrt. A sejteken belüli és sejtek közötti vízhiány megzavarja a természetes metabolizmust és a bőrszövet önjavítását. Ez az oka annak, hogy a dehidratált bőr csökkent önjavító és regenerációs képességgel rendelkezik. Mivel a száraz bőr korlátozott öngyógyító képességgel bír, sokkal fogékonyabb a különböző bőrkárosodásokra, beleértve a napsugárzás és a durva bőrtisztító anyagok által okozottakat is. Ráadásul a száraz bőr hajlamosabb a fertőzésre és irritációra, mivel sok apró repedés található rajta, amely utat nyit a baktériumok számára. A zsíros bőr öngyógyító mechanizmusát pedig az gátolja, hogy a kóros faggyúállomány kedvez a baktériumok szaporodásának, így könnyen alakulnak ki fertőzések és gennyes bőrproblémák. A Kandesn® Mélyhidratáló krém normalizálja a bőrfelszín víz-olaj egyensúlyát, így az öngyógyító képesség helyreáll. Ha bőrét folyamatosan hidratálja, az segít a káros folyamatok lassításában, illetve megszüntetésében. Ha pedig bőre kiváltképp száraz, a jó eredmény elérése érdekében valószínűleg bőkezűen és az átlagosnál gyakrabban kell elvégeznie
bőrápoló programunkat, nagy hangsúlyt fektetve a hidratálásra.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Mélyen hidratálja és védi a bőrt, így biztosítva a bőr táplálását és fiatalosságának megtartását.
  • Míg más hidratáló termékek hatása gyakran csak 1-2 óráig tart, így a bőr napi háromszori használat esetén is az idő legnagyobb részében száraz marad, a Kandesn® Mélyhidratáló krém hatása lényegesen hosszabban érvényesül.
  • Este, lefekvés előtt használva alvás közben is táplálja a bőrt, és segít a bőr természetes megújuló ciklusainak gyorsításában.

Felhasználási javaslat:

Ujjbegyeivel finoman vigye fel a Kandesn® Mélyhidratáló krémet az egész arcra és nyakra, finoman végigsimítva a száraz területeken. Bőre megfelelő hidratálásának biztosítása érdekében nyugodtan használja bőséggel!


#330713
68 ml Illatmentes
10 350,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.