Kandesn® Cleansing Foam (Tisztítóhab)
A Kandesn® Tisztítóhab a legapróbb vízben és zsírban oldódó szennyeződéseket is eltávolítja. A Kandesn® alapfokú bőrápolási program második lépése. Igény szerint a Tisztítókrém előzetes használata nélkül is alkalmazható. A kiváló minőségű növényi alkotóelemek exkluzív kombinációjával a Kandesn® Tisztítóhab kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan tisztítja, és egyidejűleg természetes módon hidratálja is a bőrt. Az egyedi formula enyhén savas kémhatású, hogy a bőr természetes pH-jával harmóniában fejtse ki hatását.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • A bőrfelszínt tisztítja; eltávolítja a legapróbb szennyeződéseket és a zsírt is.
  • Beállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a baktériumokkal szembeni ellenálló képességet.
  • Feltétlenül ajánljuk mindazoknak, akik nem szeretnének sok időt tölteni a fürdőszobában különböző krémek használatával, de legalább egy tisztító termékkel szeretnének gondoskodni arcbőrük ápolásáról. A hatékonyabb bőrápoláshoz tonizáló és hidratáló termék használata is ajánlott!
  • A férfiak számára, akik felismerték a bőrápolás fontosságát, szintén bevált és közkedvelt termék. Egyszerűen és gyorsan használható.
  • Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak.
  • Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

Egy borsónyi Kandesn® Tisztítóhabot egy kevés vízzel dörzsöljön addig, amíg lágy hab képződik, és azt finoman vigye fel az arcra! Végül öblítse le langyos vízzel, majd arcát törölje szárazra egy pamut törölközővel! Ezután használja a Kandesn® Tonizáló folyadékot és a Kandesn® Mélyhidratáló krémet!

#330303
60 g
8 100,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.