Kandesn® Balancing Splash (Tonizáló folyadék)
A Kandesn® Tonizáló folyadék az arctisztítás utolsó és a hidratálás első lépése. Kíméletesen erősíti, tonizálja és stimulálja a bőrt. Olyan koncentrált kivonatokat tartalmaz, amelyek kíméletesek a bőrhöz. Enyhén savas kémhatása serkentő hatású, és harmóniában van az egészséges bőrrel. Más tonikok gyakran irritálják a bőrt, mert nincsenek harmóniában a bőr természetes pH-jával. Alkoholt tartalmazhatnak, ami kiszárítja a bőrt. Ezzel szemben a Kandesn® Tonizáló folyadék a benne lévő természetes hidratáló növényi összetevők révén gyengéd a bőrhöz.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Egyensúlyba hozza a bőrt, és helyreállítja a természetes védő savköpenyt.
  • Eltávolítja a nem kívánatos zsírokat.
  • Megújítja a pórusokat, és javítja a bőr állagát.
  • Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak.
  • Növények és növényi kivonatok széles skálájából válogatva a természetes összetevőkre fektetik a hangsúlyt.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

Könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal vigye fel a tiszta arcbőrre egy pamut vattapamaccsal! Kerülje a szem környékét! Ezt követően a maximális hatás érdekében használja a Mélyhidratáló krémet!

#330404 120 ml

Az USA-ban kapható további változatok:
#330414 120 ml Illatmentes
#330413 68 ml Illatmentes
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.