Kandesn® Astringent (Pórusösszehúzó folyadék)
A Kandesn® Pórusösszehúzó folyadék a felsőfokú bőrápolási program harmadik lépéseként követi a Tisztítókrémet és a Thermo arctisztítót. A tisztítás utolsó és a hidratálás első lépése. Minden bőrtípusra használható korszerű formula, mely nem tartalmaz maró alkoholt vagy ásványi olajat, vagyis olyan, más márkákban általánosan felhasznált összetevőket, amelyek irritálnák az érzékeny bőrt. Ehelyett a bőrt nyugtató növényi kivonatok egyedi kombinációjával készült. Más pórusösszehúzók gyakran irritálják a bőrt, mert a bőr számára idegen és durva anyagokat tartalmaznak, mint például alkoholt, ami kiszárítja azt. Exkluzív formulánk a tulajdonosok szakértelme révén elég gyengéd ahhoz, hogy gyakorlatilag minden bőrtípusra használható legyen, ugyanakkor egyedülállóan hatékonyan is működik.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Elsősorban az érzékeny, gyulladásos és mitesszerekre hajlamos bőr ápolására készült, de bárki használhatja.
  • Nyugtató hatású növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek segítségével biztosítja a bőr tökéletes egyensúlyát.
  • Összezárja a Thermo arctisztítóval kinyitott pórusokat, ami elengedhetetlen a bőr pH-egyensúlyának helyreállításához és a fertőzésektől való védelem biztosításához.
  • Megújítja a bőrfelszínt és a pórusokat, és javítja a bőr állagát.
  • Gyártása során a formulát, nem pedig az árát tartják szem előtt. Az összetevőket úgy válogatják, hogy azok a szervezettel összhangban, ne pedig ellentétesen hassanak.
  • A Sunrider-termékek előállításához soha nem használnak ásványi olajat, lanolint vagy petróleumszármazékokat, amelyek elzárhatják a bőr pórusait, és a bőr korai öregedéséhez vezethetnek.

Felhasználási javaslat:

Könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal vigye fel a tiszta arcbőrre egy pamut vattapamaccsal! Kerülje a szem környékét! Ezt követően a maximális hatás érdekében használja a Kandesn® vagy Oi-Lin® Mélyhidratáló krémet!

#330503
68 ml
8 500,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.