Beauty Pearl™ (Szépséggyöngy)
Ezt a nevet a termék célja és formája ihlette. Ez az egyedi formula belülről táplálja a bőrt, hogy Ön megőrizhesse fiatalságát, fiatalos külsejét és fiatalos közérzetét. A koncentrált növényi kivonatokat gyöngyszemnyi pirulák tartalmazzák a könnyebb emésztés érdekében. A speciális Beauty Pearl™ formula a Regeneráció filozófiáján alapul, miszerint a szervezet természetes módon képes önmaga regenerálására. Az egészséges bőr természetes megújulási cikluson megy keresztül, és a Beauty Pearl™ a szervezet belső táplálásával segít fenntartani bőre szépségét. A Beauty Pearl™ tökéletes kiegészítése a felülmúlhatatlan, külsőleg alkalmazandó Kandesn® bőrápolási termékcsaládnak. Ezt az ősi formulát eredetileg a kínai császárnék kedvéért dolgozták ki, akik tisztában voltak vele, hogy az igazi szépséget belső táplálással lehet elérni. Amellett, hogy belülről táplálja és fiatalítja a bőrt, segít egyensúlyba hozni a
hormonrendszert anélkül, hogy hormonokat tartalmazna; valamint hatékonyan felszívódó kalciumot és a felszívódást elősegítő összetevőket is tartalmaz, ami segít a csontritkulás megelőzésében.

Előnyös tulajdonságai:
 
  • Rendszeres fogyasztása a tapasztalatok szerint javítja a bőr, a haj és a körmök állapotát.
  • A csontritkulás megelőzésében és a kialakult állapot jobbra fordításában a Szépséggyöngy rendszeres fogyasztói több esetben figyelemre méltó eredményeket tapasztaltak.
  • A hormonrendszerre gyakorolt jótékony hatása révén tapasztalatok szerint mind nők, mind férfiak esetében javítja a stressztűrő képességet és az érzelmi stabilitás fenntartását.
  • Tapasztalatok szerint a nőknek segít a menstruációs problémák, valamint a klimaxszal kapcsolatos tünetek enyhítésében.
  • A maga nemében egyedülálló termék a piacon! A különböző hormontartalmú készítményekkel szemben fogyasztása teljesen biztonságos!

Felhasználási javaslat:

Naponta fogyasszon el egy Szépséggyöngyöt étkezési időben. Szétrághatja, elszopogathatja, vagy akár egészben is lenyelheti.
Készült méz, kamilla, méhpempőkivonat, koreaiginszeng-gyökér és krizantémvirág- kivonat felhasználásával.

#360402
8 db 420 mg-os pasztilla
16 800,- Ft
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.