HYAMATRIX® Wedding Express (Menyasszonyoknak)

Jellemzően több hónappal a nagy nap előtt elkezdünk tervezni, lázas készülődésbe fogunk, hogy az esküvőn minden tökéletes legyen, és legjobb formánkban kápráztassuk el a násznépet.
Az előkészületekben a szépségápolás folyamata az egyik legfontosabb dolog, hiszen megterhelő időszaknak nézünk elébe a ránk váró stressz és kimerültség miatt. 
 
Esküvő előtt már több hónappal el kell dönteni, ha sminktetoválást szeretnél. A beavatkozást mindenképpen hónapokkal a nagy nap előtt érdemes megcsináltatni, hogy a korrekció is beleférjen az időbe. A kozmetikai tetoválások fő feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, és az, hogy kiemelje a szép részleteket, valamint korrigálja azt, ami esetleg nem tökéletes.
 
Az esküvő egyik legfontosabb eleme a természetesen maga a menyasszony. Nincs is szebb látvány a magabiztos, egészséges bőrnél, viszont gyakran a nagy szervezés közben a megfelelő arckezelésre, szépségápolásra már nem jut elég idő.
A HYAMATRIX® Wedding Express esküvő előtti szépítő anti-aging programja ebben a tökéletes megoldást jelenti kortól függetlenül.
 
A HYAMATRIX® Wedding Express arckezelés menyasszonyoknak makulátlan megjelenést biztosít a nagy napon. A kezeléssorozat 2 hét alatt újjávarázsolja a fontos területeket: az arcot, a szemet, a nyakat, a dekoltázst és a kezeket is.

Miben segít a  HYAMATRIX® Wedding Express kezelés?

Menyasszony arckezelés - Hyamatrix

  • Fájdalommentes, injekció használata nélkül,
  • A kezelés után nincs szükség rehabilitációs időre,
  • A készítmények nem tartalmaznak hormonokat,
  • Az eredmény már az első kezelést követően látható,
  • A kezelés végére nem lesznek
- szem alatti táskák,
- fakó, élettelen bőrszín,
- pigmentfolt,
- akné
 

Az arckezelés hatása:

Kisimítja a kialakult és kezdődő ráncokat, erőteljes liftinget biztosít. Kedvező hatással van a túlzott faggyútermelésre, tisztítja a pórusokat, hidratál és növeli a bőr rugalmasságát. Fokozza a vérkeringést, üde és egyenletes bőrszínt eredményez.

Kezelt terület: arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs, kéz
 
ONLINE bejelentkezéssel kérhető az előzetes KONZULTÁCIÓ

90 perc
30 800,- Ft

Menyasszony arckezelés másképpen – Amíra módszerével

Kozmetikus-dietetikus kolléganőnknél is igénybe vehet menyasszony arckezelést –, aki természetes hatóanyagú, emberi fogyasztásra is alkalmas készítményekkel varázsolja Önt még szebbé, hogy élete egyik legfontosabb eseményén a lehető legjobb formáját nyújtsa!
 
A komplex eljárásba HKO (hagyományos kínai orvosláson alapuló) arcfiatalítás, bioregulációs mágnesterápia és Gésa kar-, ill. kézápoló kezelés is tartozik, sőt! Ha Amíra menyasszony-csomagját választja, szemöldökformázással ajándékozzuk meg, melyhez tetszőlegesen választhat szemöldök- vagy szempillafestést is!
   
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.