Hyamatrix kezelés - hyaluron plasztika

Miért a Hyamatrix kezelést válassza?

A bőrfiatalító eljárásokhoz használatos krémek zöme hiába tartalmazza a hyaluronsavat, ám a molekulák - nem megfelelő méretükből adódóan – nem tudnak hozzáférni a bőr epidermális mélyrétegeihez, vagy pedig idejekorán, mindössze néhány nap alatt lebomlanak.

A Hyamatrix innovatív formulájának köszönhetően minden eddigi készítménynél hatékonyabban veszi fel a harcot a bőröregedéssel szemben. A speciális nanotechnológiás eljárás lévén destrukturált hyaluronsav könnyedén beférkőzik bőrünk mélyebb rétegeibe is, hogy ott fejthesse ki intenzív bőrszépítő és fiatalító hatását. A készítményben található mátrix peptidek gondoskodnak a hyaluronsav bőrben tartásáról, valamint a hyaluronidáz blokkolásáról, elősegítik a gyors, intenzív regenerációt és biztosítják a kollagén és az elasztin újratermelődését.

Arcfiatalítás injekció nélkül, fájdalommentesen.

A professzionális Hyamatrix kezelések olyan látványos eredményt produkálhatnak, amelyek után az esetek többségében már nem szükséges injekciós beavatkozásokhoz folyamodni, és külön pozitívum, hogy a kezelésekkel előállított állapot hosszú távon fennmarad. A szemmel látható anti-aging hatáson és intenzív hidratáláson túl a prémium kategóriás készítmények a bőr biológiai struktúráját is módosítják, így gondoskodva a tartós és igazán hatékony bőrállapot-helyreállításról.
 
A LAVENDER NAILS szakképzett és hyaluron plasztikában gyakorlott kozmetikusai a kezeléseket megelőző konzultáción felmérik bőrének aktuális állapotát, megállapítják, hány alkalmas kezelésre és milyen kiegészítő kozmetikumokra van szüksége, és profi tanácsokkal látják el bőre egészségének és szépségének megőrzéséhez.

A kezelés célja: Bőrfiatalítás és ránctalanítás, a bőr szöveteinek újjáépítése és hidratálása, a lecsökkent hyaluronsav-szint helyreállítása
A kezelés hatása: Kisimítja a már kialakult és a kezdődő ráncokat, valamint erőteljes liftinget biztosít. Kedvező hatással van a túlzott faggyútermelésre, tisztítja a pórusokat, hidratál és növeli a bőr rugalmasságát. Beindítja a vérkeringést, üde és egyenletes bőrszínt eredményez.

Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs. 

A kezelés során használt termékek: HYAMATRIX CM/Lotion, HYAMATRIX PE/PG peeling, HYAMATRIX DH-SP ampullák, RS korrekciós szérum, HYAMATRIX AM Kaméleon maszk, HYAMATRIX RC/AF és HYAMATRIX szemkörnyékápoló gél

A kezelés leírása: A bőr megtisztítása után a bőrtípusnak megfelelő hámlazítás következik. Ezután bevisszük az alacsony molekulás hatóanyagot (hyaluronsav és HYMATRIX mátrix peptidek) és megkötjük azt az irharétegben. A kötőszöveteket  további hyaluronsavval tápláljuk, majd a szem-arc-nyak-dekoltázs kezelésének befejezésével zárjuk a kezelést helyspecifikus ápolóval.

Mit várhatunk a kezeléstől?

  • egyedülálló lifting hatás: kisimítja, feszesíti az arcot
  • feltölti a ráncokat
  • felfrissíti, rugalmasabbá teszi a fáradt bőrt
  • fiatalosabbá varázsolja a bőrt, nemcsak esztétikailag, de biológiailag is
  • csökkenti a rosaceát és egyéb bőrhibákat
  • garantált hatás
  • gyors és tartós eredmény
Hyamatrix kezelés előtte-utána

A kezelés ideje : kb. 45 perc

1 alkalom    29 900,-Ft
6 alkalom  142 900,-Ft
8 alkalom  178 500,-Ft
 

A Hyaluron Plasztika konzultáció 5 000,- Ft, amely levonható az első kezelés árából.Azonnali eredmény a menyasszonyoknak is, hogy a tökéletes megjelenés biztos legyen:
  Ha 100%-ban természetes eljárást keres, ezt próbálja ki:
 


Hyaluron plasztika menyasszonyoknak is

 

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.