ANIMI meditációs energia masszázs


Ez egy különleges 60 perces (sz)építő arc és dekoltázs masszázs.
 
Egyedi módszer, más, mint amivel eddig találkoztál    "A bőrön keresztül a szív mélyén át a lélek szépítése"
 
A bőrön keresztül a lélekkel foglalkozunk, hiszen a testünk minden sejtjében benne vannak a gondolataink, érzelmeink. A lélekkozmetikában minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. A masszírozással egy időben történő lelki, szellemi oldás a jelen pillanat megélésével, valamint az ehhez szükséges energiatér biztosításával rendkívül hatékony. Meditatív belső utazás során megtisztítunk és feltöltünk, elengedjük a felgyülemlett feszültséget, oldódnak a blokkok, megszűnik az energiahiány, létrejön a pozitív lelki állapot. Hiszen ha belül minden rendben van, az kívülről is látszik! 
 
Meditatív állapot - Kikapcsolódás - Lazítás - Elengedés - Összhang - Pozitív látásmód
 
Speciális animi mozdulatokkal szobrászkodunk (speciális pontokat nyomunk) – beszélgetünk a bőrrel. Ez azért nagyon fontos, mert beindítja a bőr önregenerációs folyamatait, boldogsághormonok szabadulnak fel, erősödik az immunrendszer, kiegyensúlyozott a lélek, életigenlő lesz az ember. Fantasztikus anti-aging, hisz így a szépség megerősítve, belülről fakad! Kozmetikai szempontból rendkívül látványos, ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.
.
A masszázs során egységet teremtünk belső és külső önmagad valóságával, hogy harmóniában, összhangban légy az anyagi világban.
 
Éld át, tapasztald meg az Animi szeretet masszázs jótékony hatásait!

10 800,- Ft
 
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.