Bőrgyógyászati utókezelések

Mitől egyedülálló a Hyamatrix kezelés?

A Hyamatrix nanotechnológiával kifejlesztett, speciális formulája destrukturált hyaluronsavat tartalmaz. Ez azért számít forradalmi megoldásnak, mert - más bőrfiatalító kezelésekkel ellentétben - a Hyamatrix eljárás során egészen az epidermális mélyrétegekig képes eljutni ez az értékes hatóanyag. Ily módon a hyaluronsav közvetlenül a sérült/elöregedett szövetekben bontakoztatja ki fantasztikus fiatalító és hidratáló képességét.

A mátrixképző peptidek azért felelnek, hogy a hyaluronsav tartósan a bőrben maradjon, valamint serkentik a regenerációs folyamatokat, újraindítják a kollagén- és elasztintermelést. A siker titka a biológiai hatásban rejlik: jelentős mértékben segít az elöregedett szöveteknek visszanyerni fiatalosan feszes struktúrájukat. Ezért is remek alternatíva a Hyamatrix bőrgyógyászati utókezelésre: egyedülálló mértékben gyorsítja a sejtek regenerálódását, ezáltal a gyógyulást is. Az eljárás teljesen fájdalommentes, és az arc-szemkörnyék mellett a nyak-dekoltázs, valamint a kéz bőrét is látványosan megfiatalítja.

Mely problémák esetén ajánlott leginkább a Hyamatrix kezelés?

Az eljárás bőrgyógyászati utókezelésként való alkalmazása kiváló eredményeket mutat plasztikai műtéteket követően, hatékony a rosacea, akné, gyulladásos bőrbetegségek, szemölcsök és egyéb, öregedésből fakadó bőrhibák ellen is.
 

Kíméletes arcápolás – 100%-ban természetes kezelések Amírától

Szívesen kipróbálna természetes arckezelési alternatívákat is? Dietetikus-kozmetikus szakértőnk bőrmegújító, kényeztető és fiatalító eljárásai során értékes növényi hatóanyagú készítményeket alkalmaz, melyek annyira „tiszták”, hogy akár meg is ehetné őket, ha úgy tartaná kedve! 
Fedezze fel Ön is a bőrgyógyászati utókezelésként is hatásos, tradicionális organikus arckezeléseket Amíra Shárkiával!
 

 
bőrgyógyászati utókezelés Budapest

 

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.