Hitvallásom
„A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek”
 Wass Albert

 

Kedves Vendégeim!
 
Filozófiámról, Munkásságom Céljáról, olvashat az oldalon külön bejegyzéseben. Igy, itt, e sorokban, pár kiegészítő gondolatot fűznék ahhoz, hogy még teljesebb képet kaphasson kezeléseimről.

A Nyugalom megteremtése , az apró részletekre odafigyelés számomra igen hangsúlyos. Színek, Fények, Formák, Illatok , Eszközök, a masszázshoz alkalmazott kiegészítők * …

Kezeléseim szinte Rituális jellegűek, a teljes testre hatnak.

Úgy gondolom, hogy a részletek, a kezelések során alkalmazott módszerek, nem holmi Varázslat részei. Ezek hatványozzák és segíthetik az eredmények valódi hatásfokának elérését megtartását is. A Varázslat  az Élet maga, az Élet egy nagy  Varázslat. Ez éppen elég… a többi segít, kiegészít, visszatalálni, hangolni, avagy meglelni a “Forrást” Mag-unkban. Épp ennek figyelembevételével, az ellazulás megkönnyítése,a test-lélek-a bőr állapotjavulásának, szinergikus együttműködésének javulása, kiegyensúlyozása céljából, alkalmazok:

folyamatos bővítés mellett …

*tibeti harangot

*időnként mandalákat

*ásványokat

*a mindig változó zenei típusok mellett

*100 %-os étkezési minőségű növényi olajokat a masszázsokhoz. (Megjegyzés: ennek okán, kérem vegye figyelembe, hogy más rendszerekben tapasztalt krém alapú masszázsok helyett, az olajok használatából kifolyólag esetenként eltérő komfortérzetet tapasztalhat)

Bővebb tájékoztatás az Üzletben személyesen! Amennyiben bizonytalan, bármilyen más egészégét illető kérdésekben, sok helyen próbálkozott,  hatékony , tartós, megoldást keres ,jelentkezzen be hozzánk, Orvos-természetgyógyász, a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) Szakorvos Specialistánkhoz. Szeretettel várom egy 20 perces ingyenes konzultációra, tájékoztatásra.

http://lavendernails.hu/hu/page/integrativ-borallapot-javitas
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.