Sunrider funkcionális élelmiszerek
„SR” Regenerációs Filozófia
(Királyi – Császári Élelmiszerek)

A kínai kultúrában több ezer éven keresztül hagyomány szerint törekedtek arra, hogy a legpontosabban jegyezzék fel és dokumentálják a növények használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Ezzel a céljuk az volt, hogy megismerjék a gyógynövények ezreit, és azt, hogy ezek miként hatnak az emberi szervezetre. Ők a gyógynövények alkalmazásának specialistái. Eredményük, hogy az átlag kínai népesség hosszabb, egészségesebb életet élhet, mint az átlag nyugati ember.

Megfigyeléseik alapján három csoportra osztották a növényeket:
 
  1. élelmiszer célú (tápláló) növények
  2. gyógyító (orvosi célú) növények
  3. mérgező növények

Megtapasztalták, hogy a növényék bizonyos kombinációi hatékonyabban táplálják akár a test egészét, akár annak egyes specifikus működését (pl. légzés, keringés, emésztés, hormonális aktivitás, immun aktivitás, sejtek táplálása stb.) Az emberi szervezetet, az életet egészként fogták fel, melyben a táplálkozás az egyik alappillér. Ennek központi gondolataként nagyon egyszerű és közérthető formában fogalmazódott meg a regenerációs filozófia, melynek lényege:
 
Táplálás + Tisztítás = Egyensúly
 
Amennyiben a szervezetet folyamatosan ellátjuk az egészséges működéséhez szükséges teljes értékű természetes növényi táplálékokkal, valamint biztosítjuk folyamatos természetes tisztulását a kiválasztó rendszereken keresztül (vese, máj, tüdő, bőr), akkor képes belső egyensúlyát megtartani, vagy visszanyerni, azaz önmagát folyamatosan regenerálni, helyreállítani.
 
A BŐR ÖNSZABÁLYOZÓ MŰKÖDÉSÉNEK HELYREÁLLÍTÁSA KÜLSŐLEG:...ÉS BELSŐLEG IS EGYIDEJŰLEG

Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.