Miért a Kandesn?
A bőr kiegyensúlyozott működésének biztosítása alapvető fontosságú ápolt és jó megjelenésünk, valamint egészségünk megőrzése érdekében. A KandesnR kozmetikai termékcsalád (tisztítás, tonizálás, táplálás) a bőr egészséges működésének támogatása révén szépít, és véd a környezeti szennyeződésektől is.

A bőr jellemzői:
 
  • Szervezetünk legkülső rétege, ezért minden külső, környezeti hatás közvetlenül éri. Legnagyobb szervünk.
  • Minden belső szervi eltérés jellemző elváltozást okoz a bőrön.
  • Fontos védő, kiválasztó, hőszabályzó, légző, érző, felszívó funkciót tölt be.
A Kandesn bőrápoló és kozmetikai termékcsalád bőrbarát, kémhatása a bőr pH-jának megfelelő, kiegyensúlyozott, azaz enyhén savas. Ezért - az erősen lúgos kémhatású szappanok, tisztítószerek és bőrápoló készítményekkel szemben - felépíti a bőr természetes „védőpajzsát”, így erősíti a bőr természetes védekezőképességét, gátat szab annak, hogy a külső szennyeződések és baktériumok a bőr mélyebb rétegeibe, vagy tovább jussanak.

A Regeneráció Filozófiája megjelenik a termékek előállításában is. Nem különít el különböző bőrtípusokat (száraz, zsíros, dehidratált, stb.), bőrtípusokhoz külön előállított krémfajtákat sem nevez meg, hanem bőr eredeti funkciójának támogatásával az egyensúlyi működés helyreállítására törekszik. Azaz célunk elérhetővé válik, minél inkább közelíteni, a normál bőr állapotához!!!, s megtartani a bőr egyre inkább javuló működéseit! De mivel a kívülről történő kezelés önmagában tapasztalataim szerint is csekély eredményes, ezért tartom különösen célszerűnek a test belülről történő táplálását és tisztítását minőségi, teljes értékű táplálékokkal.

A Kandesn exkluzív kozmetikumok előállításához növényi alapú fehérjéket, gyógynövényeket és lágyítókat használnak, melyek kielégítik a bőr és a haj különleges tápanyagigényét. Csak a legtisztább alapanyagokat, mint például a szkvalént, jojoba olajat tartalmazzák, melyek lágyító és hidratáló tulajdonságai késleltetik a bőr öregedését és kiszáradását, gyorsan felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe. Növényekből és növényi kivonatokból és növényi esszenciákból (esszenciális olajokból)-pl.: jojoba, japánakácgyökér, kölesmag, búzacsíra stb.-, élelmiszerjellegű zöldségekből és gyümölcsökből készült erős koncentrátumok. További értékes alapanyagok pl.: a méhpempőkivonat és a gyöngyesszencia.

A Kandesn termékek fejlesztése során nem végeztek állatkísérleteket. A készítmények nem tartalmaznak a bőr pórusait könnyen eltömítő ásványolaj- vagy petróleum származékokat, állati eredetű zsiradékokat, mesterséges színező- és illatanyagokat, valamint mesterséges tartósítószereket sem, eképpen táplálékként is funkcionálhatnának! Már Sissi császárné is hangsúlyozta, hogy bőrünk tápláléka, legyen testünk tápláléka is! A fentiekben ismertetett egyedi megközelítés, az emberi testet egészében kezelve, áttörés a szépségipar területén! 

A Kandesn termékek saját tulajdonú élelmiszergyártó üzemekben tisztított levegőjű, por- és baktériummentes környezetben készülnek.

A Kandesn készítmények már jóval megelőzik a kort, futurisztikus termékek.

A Kandesn termékek jól harmonizálnak a bőr természetes öntisztító és önregeneráló folyamataival a bőr egyensúlyának megteremtésében, az öregedési folyamatok előrehaladásának enyhítésében. A Kandesn termékekkel történő rendszeres kezelés hatására az egészséges bőr természetes, sugárzó szépsége érhető el folyamatosan!
Lavender Centrum /Medical&Beauty&Manicure/ Orvoskozmetologia
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.